VIJEST ODJEKNULA SVIJETOM: / Spektakularni obračun Cro Copa i 'kukavice' Silve ipak će se dogoditi

Image
Foto: AFP/Pixsell

Borba Mirka Cro Copa Filipovića i Wanderleija Silve i službeno je otkazana i prebačena za 2017.

14.12.2016.
12:01
AFP/Pixsell
VOYO logo

Rizin promocija tvrdi da Silva ima doktorsku zabranu nastupa na Grand Prixu jer se još “nije oporavio od ozljede.” Ime protivnika s kojim će se Filipović boriti na Rizinu 29. prosinca još nije poznato, ali izgledni kandidati za borbu s Cro Copom u četvrtfinalu turnira su Mighty Mo (Siala-Mou Siliga) i poznati borac Jerome Le Banner (43) kojeg je Filipović porazio 1996. u svom K-1 debiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČEKANJU NAPOKON DOLAZI KRAJ:

Le Banner spada u red najtalentiranijih boraca kontaktnih sportova ikad

Jérôme Le Banner spada u red najtalentiranijih boraca u kontaktnim sportovima ikad. Također je potvrđeno da će na priredbi 29. prosinca u MMA-u debitirati 18-godišnja kickboxing zvijezda Tenshin Nasukawa, kao i sudionik posljednje, 24. sezone The Ultimate Fightera, Kai Kara France koji će se obračunati s Tatsumitsuom Wadaom u borbi do 56.7 kg. U ring se vraća i Rina koju će 31. prosinca čekati Hanna Tyson (49 kg).

Filipović se naljutio na Brazilca

Cro Cop se 29. prosinca trebao boriti protiv Silve, ali je Brazilac neočekivano odustao od borbe. Izazvalo je to veliku ljutnju Filipovića koji je na Facebooku izvrijeđao Silvu, prozvavši ga kukavicom. Brazilski borac mu nije ostao dužan, poručio mu je da “priča sra**” , a svoje odustajanje je objasnio nedovoljnim oporavkom od ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo