VELIKO UPOZORENJE FILIPU HRGOVIĆU: / Amerikanac udara prljavo, a jednu stvar posebno ne smije zanemariti

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski boksač napustio je Miami i zaputio se prema Teksasu

21.5.2019.
18:14
Screenshot
VOYO logo

Nakon prošlogodišnje obrane WBC internacionalnog pojasa u Zagrebu i trijumfa nad Kevinom Johnsonom, Filip Hrgović (7-0) se okreće novom protivniku, i ovoga puta protiv Amerikanca, iskusnog Gregoryja Corbina s kojim će ukrstiti rukavice u SAD-u, u Oxon Hillu, u Marylandu. Kao što su se i prošle Hrgovićeve borbe mogle gledati na RTL-u, tako će i ova biti u prijenosu na glavnom kanalu RTL-a, 26. svibnja u jutarnjim satima, od 3:10 uz praćenje Filipa Brkića i Željka Mavrovića te s reprizom istog dana od 13:55 sati.

Prva borba u Americi

Bit će to premijerni nastup Hrvata u SAD-u protiv 38-godišnjaka iz Teksasa, Gregoryja „Bad News“ Corbina, koji drži zavidan omjer pobjeda i poraza (15-1), jedini poraz bilježi u ožujku ove godine protiv Charlesa Martina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Meč je završio diskvalifikacijom idućeg Hrgovićeva suparnika nakon što je u osmoj rundi plasirao nekoliko udaraca ispod pojasa. El Animal će ovog vikenda morati obratiti pažnju na to kao i na činjenicu da Corbin neće biti lagan zalogaj jer je ipak započeo karijeru s 15-0 omjerom. Izađe li u ring u potpunosti spreman moglo bi biti svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo