[VIDEO] UGUŠIO RUSA, PA KRENUO NA UGLEDNOG SUCA KOJI JE BIVŠI PRVAK: / Skandal u Abu Dhabiju

Skandal u u Abu Dhabiju na UAE Warriors 12 MMA priredbi

3.8.2020.
6:30
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije tri dana u Abu Dhabiju održan je UAE Warriors 12 MMA priredba na kojoj se dogodio incident. Naime, Ahmad Al Darmaki kreirao je skandal nakon što je u meču protiv Bogdana Kirilenka sav razrjaren, bez imalo kontrole, napao poznatog suca Marca Goddarda, javlja američki Yahoo Sports.

Dva puta ga odgurnuo, prije nego što ga je primio za majicu

U prvoj rundi borbe Ahmad Al Darmaki u perolakoj kategoriji uhvatio je za vrat svog suparnika s leđa i doveo ga u bezizlaznu situaciju. Iskusni sudac, vidjevši da Rus tapkanjem signalizira predaju, pokušao je prekinuti meč, ali Al Darmaki nije popuštao u tome. Sudac se morao umiješati i osloboditi Bogdana snažnog stiska oko vrata.

To je očigledno iznerviralo domaćeg borca, koji je ušao u fizički sukob s Goddardom, najprije ga dva puta žestoko odgurnivši, a potom i uhvativši za kragnu.

Smirio napaljenog domaćeg borca

No, sudac je bivši prvak u teškoj kategoriji, pa je lako smirio napaljenog Ahmada, pokazao mu prstom da se udalji, što je ovaj i učinio, pa se okrenuo proslavi pirove pobjede. Borac iz Abu Dabija je diskvalificiran momentalno, pobjeda je dodjeljena Kirilenku, a njegovog protivnika čeka kazna.

Marku Goddardu nije prvi put da ima problema s borcima u kavezu, to mu se dogodilo i u prestižnoj UFC promociji. Najpoznatiji je njegov sukob s Conorom McGregorom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali