VIDEO: / UFC za 64 sekunde dobio novog prvaka!

UFC-ov spektakl, odnosno borba za naslov prvaka između Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza održana u Anaheimu, završila je za samo 64 sekunde pobjedom brazilskog borca.

13.11.2011.
12:53
VOYO logo

Prvak Velasquez se u kavez vratio nakon godinu dana izbivanja zbog ozljede ramena, a iz njega je izašao munjevitom brzinom.

Dos Santos je ubrzo nakon početka borbe iskoristio priliku i pogodio protivnika iznad uha. Velasquez je pao nakon čega je Brazilac dovršio posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/OgSDpkJBYxo?version=3&hl=hr_HR&rel=0

"Ovo je prekrasno, nemam riječi kojima bih opisao svoje osjećaje. Sve svoje borbe želim završiti nokautom. Trener mi je uvijek govorio da imam teške ruke i pokušao sam naći pravi trenutak da ih iskoristim. Velasquez je bio moj najteži protivnik. Nisam bio sto posto spreman za borbu i malo sam se bojao ishoda", izjavio je Dos Santos koji je u kavezu pustio i suzu, dok je Velasquez kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/n0Gqj96XSOA?version=3&hl=hr_HR&rel=0

"Želim se ispričati svim navijačima, prijateljima i članovima obitelji jer sam ih razočarao. Mogu pokazati puno više od ovoga. Vratit ću se i ponovno uzeti pojas", obećao je Velasquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova borba ostat će upamćena i kao prva u povijesti UFC-a koju su Amerikanci mogli besplatno pratiti na nacionalnoj televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo