[VIDEO] PROTIVNIKE JE RAZVALJIVAO U RINGU, A SAD JE PROZVAO MIOČIĆA: / Ovo su brutalni nokauti izazivača koji se pojavio 'iz vedra neba'

Image
Foto: Profimedia

Iako bi mnogi vjerojatno voljeli vidjeti revanš protiv Overeema, do njega barem neko vrijeme neće doći jer postoji cijeli niz boraca koji zaslužuju priliku ispred Nizozemca,

5.9.2020.
16:31
Profimedia
VOYO logo

Vijest da je nizozemski borac Alistar Overeem prozvao Stipu Mioćića i rekao da ga može pobijediti proširila se poput munje borilačkim svijetom.

Overeem je trenutno tek šesti izazivač i jako je dugo bio u lošoj formi, ali je u posljednja četiri meča upisao tri pobjede i sada, uoči sraza s Augustom Sakaijem, misli da ako pobjedi zaslužuje priliku za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Nizozemac već u ozbiljnim godinama, njihovu borbu s pozornošću bi gledali pobornici borilačkih sportova jer se takav sraz legendi nikako ne bi smio propustiti. UFC je, valjda u čast tomu, na YouTubeu pustio kompilaciju Overeemovih nokauta dok je još bio u Prideu i, mora se priznati, to izgleda impresivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ODAKLE SE ON SADA STVORIO? /

Slavni MMA borac i jedan od najvećih svih vremena želi 'fajt' s Miočićem - 'Pobijedit ću ga'

Image
ODAKLE SE ON SADA STVORIO? /

Slavni MMA borac i jedan od najvećih svih vremena želi 'fajt' s Miočićem - 'Pobijedit ću ga'

'Sve sam osvojio'

Overeem je već imao priliku oduzeti Miočiću pojas prije četiri godine i tada ga je uspio srušiti na početku borbe, ali je na kraju Miočić preokrenuo meč i nokautirao Reema.

“Sve sam osvojio, osim UFC pojasa. Ako ćemo biti iskreni, vrijeme mi istječe. Mislim da mogu pobijediti likove u ovoj diviziji, mogu pobijediti Stipu, dokazao sam to prije četiri godine kada sam ga skoro pobijedio. Ako dobijem novu priliku, pobijedit ću ga”, rekao je Overeem u najavi nove borbe protiv 29-godišnjeg Brazilca Augusta Sakaija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zato je važno pobijediti i približiti se pojasu. Bolji sam od Sakija, iskusniji. Moram ga kazniti i iskoristiti prilike koje će mi se pružiti”, naglasio je Reem.

Iako bi mnogi vjerojatno voljeli vidjeti revanš protiv Overeema, do njega barem neko vrijeme neće doći jer postoji cijeli niz boraca koji zaslužuju priliku ispred Nizozemca, a to su prije svega Francis Ngannou i Jon Jones koji se nadavno prebacio u tešku kategoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo