Play ponuda

VIDEO: / Uzalud mu milijuni i sve, kad se ponaša kao primitivac!

shimmer fallback

Slavni američki boksač Floyd Mayweather Junior (37) snimljen je kako baca tisuće i tisuće dolara u zrak u jednom striptiz klubu u Los Angelesu.

16.10.2014.
10:50
Play ponuda

Od samih borbi Mayweather masno zarađuje, a dodatak njegovom budžetu su i prihodi od kladionica na kojima je samo od utakmica NFL-a (američki nogomet) od rujna zaradio 3.26 milijuna dolara.

Spomenuti se događaj zbio u utorak navečer, a zasigurno je Mayweatheru donio nove obožavatelje, budući su ljudi užurbano skupljali novčanice s poda s kluba po imenu Sam's Hofbrau.

Mayweather je najplaćeniji sportaš na svijetu prema Forbesu koji je nedavno zaradio 1.4 milijuna dolara kada su Denver Broncosi pobijedili New York Jetse s više od 7.5 poena. Uložio je Mayweather vrtoglavih 815.000 dolara, a susret je završio pobjedom Broncosa 31-17.

http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_mjt73ma7/uiconf_id/6740162/st_cache/59196?&

Floyd Mayweather -- THUNDERSTORMIN' ... At Famous L.A. Nudie Bar - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

Prethodno se slavni boksač kladio i na Seattle Seahawkse i Indianapolis Coltse, također na pobjede s više od 7.5 poena.

Aktualni svjetski prvak u velter kategoriji prema WBC i WBA verziji inače je sklon objavljivanju vlastitih fotografija s hrpama zelenih novčanica na društvenim mrežama, kao i fotografijama vlastitih dobitnih kladioničarskih listića.

Razmetljivost je njegov stil, a skromnost mu svakako nije vrlina.

Play ponuda
Play ponuda