[VIDEO] ŠEF UFC-A POČEO PANIČARITI USRED BORBE GODINE: / 'Hoće li je*eni sudac prekinuti meč? Umrijet će borac'

Image

UFC je snimio čak i emisiju o ovim borcima i o spektakularnom meču, a na jednom dijelu vidi se i reakcija šefa UFC-a Dane Whitea

26.1.2021.
17:23
VOYO logo

Na pretprošlom UFC-ovom eventu imali smo prilike gledati do sada najbolju MMA borbu ove godine, onu između Maxa Hollowaya i Calvina Kattara. Holloway je prebio Kattara na spektakularan način i mnogu su ovu borbu označili jednom od najboljih u povijesti jer Holloway je slavio na bodove, ali je uspio protivniku zadati nevjerojatnih 700 udaraca.

Dakako, svaka čast i Kattaru koji je podnio toliki broj udaraca, ali suci su na kraju ipak dali prednost 50:42 Hollowayu. UFC je snimio čak i emisiju o ovim borcima i o spektakularnom meču, a na jednom dijelu vidi se i reakcija šefa UFC-a Dane Whitea koji se u jednom trenutku silno uplašio za zdravlje svog borca Kattara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspaničeni White

"Sudac, daj uskoči. Je*eno tetura, nije na nogama. Sudac, prekini borbu. Je*eno sranje", govorio je panično White dok je gledao meč uz ring. Zatim su ga uhvatili kako komentira meč s jednim od suradnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kattar je primio toliko jebenih batina. Ova borba me čini nervoznim, čovječe. Ne sviđa mi se. Ovo me podsjeća na borbu nakon koje borac umre. Mislim da je je*eni sudac trebao zaustaviti borbu u četvrtoj rundi. Ova jebena runda ne može završiti dovoljno brzo. Čim borba bude gotova, nemojte se zaustavljati ni pričati s ikim, odmah ga stavite u kola Hitne pomoći i vodite ga odavde", rekao je White.

Nakon meča izdao je i posebnu naredbu. "Želim da ga odmah odvedete. Nemojte pričati ni s kim i idite direktno u jebenu bolnicu", rekao je kasnije službenicima Hitne pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo