VIDEO: / Gušenjem odgovorio na uvredu!

Amerikanac Jon Jones pobijedio je Quintona Rampage Jacksona na UFC-ovog priredbi 135 i tako zadržao pojas u kategoriji do 93 kilograma osvojen u ožujku ove godine.

25.9.2011.
14:13
VOYO logo

Jones je dominirao tijekom cijele borbe i Jackson je uglavnom bio u podređenom položaju. Do pobjede je 24-godišnji Amerikanac došao gušenjem u četvrtoj rundi.

Tako je Jones uspio zadržati pojas namjenjen najboljem borcu u kategoriji do 93 kilograma, koji je osvojio u ožujku ove godine. Amerikanac tvrdi da ga je Jackson uvrijedio prije meča, pa mu je u ringu želio dokazati suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On me uvrijedio rekavši da nemam jake udarce, pa smo mu htjeli dokazati da je u krivu. Mislim da smo mu to dokazali", rekao je Jackson.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Jd8BuhRymRysd1jc
szólj hozzá: JonesRampage

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći protivnik bit će mu Rashad Evans.

"On nije bi približno dobar kao ja. Nekoliko puta su sparirali i svaki puta sam točno predvidio što će napraviti", zaključio je Jones.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim borbama večeri Josh Koscheck je nokaut u prvoj rundi pobijedio Matt Hughesa, a ništa bolje u ringu nije prošao ni Takanori Gomi, od kojeg je bolji bio Nate Diaz.

Jednoglasnom odlukom sudaca do pobjeda su došli Mark Hunt i Travis Browne. Hunt je bio bolji od Bena Rothwella, dok je Browne dobio Roba Broughtona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109070790006 arti-201108310568006 arti-201108280194006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo