Krv nije voda / VIDEO Neporaženi unuk Muhammada Alija brutalnim udarcima natjerao protivnika da klekne

Image
Foto: Profimedia.hr

Zanimljiv detalj je da se ovaj meč odigrao u istoj dvorani u kojoj je davne 1973. Ken Norton slomio čeljust Nicovom djedu Muhammadu Aliju

23.8.2022.
15:09
Profimedia.hr
VOYO logo

Nico Ali Walsh, unuk legendarnog Muhammada Alija je nokautom protiv Reyesa Sancheza došao do svoje šeste profesionalne pobjede. Ali Walsh je svog protivnika stjerao uz konopce krajem druge runde, a onda ga brutalnim udarcima u tijelo poslao na tlo.

Sanchez je pod baražem brzih i žestokih udaraca kleknuo na podlogu i nije se mogao ustati. Bila je to posljedica taktike koju je mladi nasljednik dinastije Ali primijenio od samog početka. Naime, bilo je jasno od prvog gonga da Ali Walsh cilja tijelo svog protivnika. Već u prvoj rundi je nekoliko puta probio Sanchezovu obranu da bi ga u drugoj rundi poslao na tlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se sjajno. Ovo je posebna pobjeda zato što je riječ o uzvratnom meču. Ovo je sve čemu sam težio, moj težak rad se pokazao u ringu. Želio sam da svi vide novog mene i mislim da su to i vidjeli", izjavio je Nico Ali Walsh nakon borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv detalj je da se ovaj meč odigrao u istoj dvorani u kojoj je davne 1973. Ken Norton slomio čeljust Nicovom djedu Muhammadu Aliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo