VIDEO, NATE DIAZ ZNA KAKO PRIVUĆI POZORNOST: / Na posljednjoj UFC-ovoj priredbi pred kamerama umalo zapaio džoint

Image
Foto: Screenshot

Na društvenim mrežama već je počeo najavljivati svoj dolazak, a i zasigurno mu je ovo pojavljivanje u Austinu pripomoglo u podizanju publiciteta

19.2.2018.
14:51
Screenshot
VOYO logo

Nate Diaz UFC-ov je borac koji je svoj posljednji nastup imao 2016. godine, a pozornost je skrenuo na sebe na posljednjoj priredbi ove borilačke organizacije u Austinu.

Iako nije ušao u oktogon, priredio je svojim navijačima, ali i šefovima pravi spektakl. U ranije zakazanom rasporedu kamera ga je pronašla u publici i fokusirala, režiser je potpisao njegovo ime na ekranu, a on je zatim iz džepa izvadio džoint, stavio ga u usta i gotovo zapalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi su bili oduševljeni, ali i neki od njegovih kolega boraca, ali problem je što se priredba prenosila na nacionalnoj TV kući FOX te je teško za očekivati da će ovakvo ponašanje pred milijunskim auditorijem proći nekažnjeno.

Diaz je navodno u punoj spremi i trebao bi ubrzo ući u kavez UFC-a, a iako bi on htio da mu prvi protivnik bude Conor McGregor, teško je za očekivati da će mu Dana White to dopustiti. Na društvenim mrežama već je počeo najavljivati svoj dolazak, a i zasigurno mu je ovo pojavljivanje u Austinu pripomoglo u podizanju publiciteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo