VIDEO: / Kličko dočekao sebi ravnoga! Čovjek s maskom puca na tron!

Američki boksač Deontay Wilder novi je svjetski prvak u teškoj kategoriji prema WBC verziji.

18.1.2015.
10:41
VOYO logo

Malo tko je u boksačkim krugovima očekivao da će borba održana u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu trajati do posljednje runde, posebice s obzirom na impresivne statistike obojice.

Tako je, primjerice, 29-godišnji Wilder, koji je ring ušao spektakularno, sa zlatnom maskom na licu, do borbe protiv Stivernea imao 32 pobjede nokautom u isto toliko mečeva. Veliki raspon ruku jedno je od Wilderovih glavnih oružja, što i nije tako iznenađujuće s obzirom na 201 centimetar njegove visine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wilder je od početka borbe lijevim direktom držao suparnika na distanci, a kada se Stiverne hrabro i pokušao približiti, uvijek je imao pravi odgovor. S obzirom na razvoj meča pitanje pobjednika na kraju zaista nije dolazilo u pitanje, pa je tako šampionska era Stivernea, koji je do naslova stigao pobjedom protiv Chrisa Arreole, nakon što je prethodno Vitalij Kličko objavio svoje povlačenje u mirovinu, kratko trajala.

//www.youtube.com/embed/4HOh0wS3xGM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova pobjeda Wildera znači da je Ukrajinac Vladimir Kličko, svjetski boksački prvak u svim ostalim relevantnim verzijama, dobio itekako opasnog izazivača. Prijašnji Kličkovi suparnici nisu mu mogli parirati niti visinom niti rasponom ruku, a Wilder sve to ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo