Pogledajte spektakularan nokaut Juniora Dos Santosa!

Došli su bolji dani za bivšeg UFC prvaka Juniora Dos Santosa.

27.5.2013.
11:27
VOYO logo

Upravo je američki borac meksičkog porijekla Cain Velasqueznanio težak poraz Dos Santosu prije pola godine i uzeo mu titulu UFC prvaka u teškoj kategoriji, a nakon nedjeljnog turnira u Las Vegasu jasno je da će doći do uzvrata, odnosno njihovog trećeg međusobnog okršaja.

Oba favorita su ovoga vikenda u Las Vegasu opravdala povjerenje publike i kladioničara. Dos Santos je atraktivnim zadnjim kružnim udarcem u trećoj rundi nokautirao novozelandsku legendu Marka Hunta, koji je u 39. godini, pokazalo se, ipak preslab protivnik za deset godina mlađeg Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Hunt pružio žestok otpor, tražeći način da jednim od svojih ubojitih udaraca završi meč prije kraja treće runde, Dos Santos je dominirao tijekom cijele borbe i na kraju zasluženo slavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnoj borbi večeri, aktualni prvak Cain Velasquez je tehničkim nokautom, baš kao i prije godinu dana, pobijedio Antonija 'Big Foot' Silvu, a sve je bilo gotovo već u prvoj rundi kada je Amerikanac serijom razornih udaraca poslao Brazilca na pod i prisilio suce da prekinu meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo