Hrvatski MMA borac Stipe Bekavac upisao je još jedan poraz u svojoj karijeri. Poljski borac Przemyslaw Mysiala poznatiji pod nadimkom Poljski Medvjed nokautirao ga je u drugoj rundi KSW 55 borilačke priredbe. 37-godišnjem Bekavcu ovo je bio peti uzastopni poraz, treći uzastopni u KSW-u u povratničkoj borbi.

Bekavac je imao još dužu pauzu, sjetimo se da je protiv Jurkowskog na KSW 48 u travnju 2019. morao predati meč zbog ozljede koljena, no ni u ovom meču nije uspio stići do pobjede.

Nokaut u drugoj rundi

Hrvatski borac nije loše ušao u meč, imao je na samom početku nekoliko vrlo dobrih boksačkih poteza, ali na samom kraju prve runde Poljak mu je doslovno s poda zadao snažan udarac nogom i tu je Stipu spasilo zvono da ne upadne u probleme.

Pred kraj druge runde Mysiala je zauzeo dominantan položaj u parteru te s nekoliko snažnih udaraca u glavu Bekavca izazvao prekid borbe. Pogledajte kako je došlo do prekida borbe.

Bekavac je sad na skoru od 19 pobjeda i 11 poraza u MMA karijeri i veliko je pitanje hoće li KSW htjeti s njim produžiti suradnju.