[VIDEO] 'HRGOVIĆ JE JEDAN OD NAZANIMLJIVIJIH TEŠKAŠA': / Ugledni Sky Sport u ekstazi zbog El Animalova brutalnog udarca

Image
Foto: RTL SCREENSHOT

Nakon meča o Hrgoviću se raspisao i ugledni Sky Sport koji tvrdi kako je Hrvat trenutno jedan od najzanimljivijih boraca

27.9.2020.
11:09
RTL SCREENSHOT
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač u teškoj kategoriji Filip Hrgović u subotu je u danskom Strueru početkom druge runde nokautirao 39-godišnjeg Grka Alexandrea Kartoziju, te tako ostvario 11. pobjedu u karijeri u isto toliko mečeva, od čega devetu nokautom.

Hrgoviću je ovo bio prvi meč nakon skoro deset mjeseci pauze, odnosno nakon što je nokautirao Amerikanca Erica Molinu početkom prosinca prošle godine. Sljedeći protivnik Filipa Hrgovića, za mjesec dana, bit će 39-godišnji Amerikanac Rydell Booker, koji u karijeri ima 26 pobjeda i tri poraza, i dobro poznaje Hrgovića jer su zajedno sparirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča o Hrgoviću se raspisao i ugledni Sky Sport koji tvrdi kako je Hrvat trenutno jedan od najzanimljivijih boraca teške kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrgović je demolirao Kartoziju i tako nastavio svoj impresivan uspon u vrh teškaškog svijeta. Hrvat je nokautirao Grka brutalnim desnim direktom i ovom zastrašujućom izvedbom došao je do 11. pobjede i obranio međunarodni WBC pojas. Hrgović je jedan od najzanimljivijih mladih teškaša", piše Sky Sports koji je podsjetio na izjave njegova bivšeg protivnika Toma Littlea koji je rekao da će Hrgović biti novi Kličko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo