Play ponuda

VIDEO: / Haye šokirao svijet najnovijom izjavom!

shimmer fallback

Pravi šok za sve koji prate boks priredio je David Haye dan nakon borbe s Vladimirom Kličkom.

4.7.2011.
12:52
Play ponuda

Haye je mjesecima najavljivao velike stvari u Hamburgu, međutim kad ga je Kličko prizemljio i uzeo naslov, mnoge je razočarao izjavom da je za poraz kriv slomljeni mali prst na nozi. Uvjeren je Britanac da Ukrajinac ne bi imao šanse da je on bio potpuno zdrav, te se nada da će mu Kličko pružiti priliku za revanš. Ukoliko se to ne dogodi, vrlo je vjerojatno da je subotnji meč bio zadnji u Hayeovoj karijeri.

"Hoće li mi pružiti priliku za revanš kad ću biti 100 posto spreman? Nisam siguran. Ako neće, onda ne znam. Stvarno ne znam. Volio bih se još jednom boriti s njim", otkrio je Britanac, koji je uvjeren da može srušiti Klička, te već sad najavljuje kako bi izgledala nova borba.

"Ako me ne može srušiti dok imam problema s jednom nogom, kako bi tek to učinio da sam potpuno spreman. Mislim da bi to bio jako interesantan meč. Mislim da bih ja njega bolje istukao nego on mene", pričao je Haye nakon borbe.

Međutim, dan poslije dogodilo se nešto što nitko od njega ne bi očekivao.

"Nisam zbog ozljede mogao raditi desnom nogom kako sam želio, ali to nije razlog mog poraza. Izgubio sam jer je Kličko bio bolji - kratko i jasno! Čak i da sam bio sto posto spreman, možda ne bih pobijedio. Kličko je trenutno najbolji boksač svijeta!", izjavio je Haye.

Iako je najavio kraj karijere na svoj 31. rođendan 13. listopada ove godine, čini se da bi "cmizdravo dijete" moglo odgoditi povlačenje.

"Nisam još donio odluku o povlačenju. U ovoj borbi nisam bio u stanju napraviti stvari koje sam trebao. Ipak, osjećam da smo boks ponovno vratili na kartu svijeta jer je oko ove borbe bilo uzbuđeno jako puno ljudi", zaključio je.

Vezani članci:

arti-201107030032006 arti-201107020254006 arti-201107010086006

Play ponuda
Play ponuda