[VIDEO] HABIBOV POKOJNI OTAC BIO JE STROJ: / Mogao je čovjeku zdrobiti prsa; Evo kako je i sam Habib prolazio u obračunu s njim

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Izgradio Habiba u nepobjedivog borca

16.11.2020.
9:28
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavila se kratka snimka na kojoj jedan od najvećih UFC boraca svih vremena Habib Nurmagomedov (29-0) se hrva sa svojim pokojnim ocem Abdulmanapom Nurmagomedovim, inače svjetskim poznatim trenerom mješovitih borilačkih vještina.

Image
HABIB OBJAVIO STARIJI VIDEO S OCEM I IZAZVAO BROJNE REAKCIJE: /

Pokušajte se ne rasplakati na ovo

Image
HABIB OBJAVIO STARIJI VIDEO S OCEM I IZAZVAO BROJNE REAKCIJE: /

Pokušajte se ne rasplakati na ovo

Abdulmanap Habibu bio sve u borilačkom smislu

Upravo je on izgradio Habiba u nepobjedivog borca, stroj za pobjede i prekide. Nažalost, ljetos je pretrpio srčani udar nakon što mu je dijagnosticiran koronavirus, a nakon operacije došlo je do dodatnih kompilacija zbog kojih je preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Abdulmanap je Habibu doslovno bio sve u borilačkom smislu. Da nije bilo oca, Habib nikad ne bi postao najdominantniji i najbolji P4P borac na svijetu. Na snimci od 21 sekunde možemo vidjeti kako Habib pokušava izgurati svog oca koji je bio hrvački majstor. No, na kraju je taj dvoboj izgubio. Inače, radi se o osnovnoj tehnici u hrvanju u kojoj dominira sama tehnika, odnosno kako se namjestiš, pozicioniraš, te - snaga!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često su Habib i Abdulmanap u paru znali vježbati i često je otac pobjeđivao sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, stariji Nurmagomedov bio je bolestan još od travnja ove godine i liječen u bolnici jer je imao simptome slične upali pluća. Nurmagomedov stariji prvi se put razbolio u svojoj domovini, ruskoj Republici Dagestani, gdje se liječio u lokalnoj bolnici zbog simptoma sličnih pneumoniji, ali se odbio testirati na koronavirus.

Doživio srčani udar nakon kojeg je preminuo

Nakon što mu se stanje pogoršalo, Abdulmanap je specijalnim zrakoplovom prebačen u Moskvu, gdje se liječio u vojnoj bolnici. Tamo je testiran pozitivno na Covid-19, a ubrzo je doživi srčani udar nakon kojeg je preminuo. Njih dvojica bili su iznimno vezani, ne samo kroz sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Habiba je njegov otac pratio kroz cijelu karijeru borilačkih vještina i bio mu važan oslonac u životu. U karijeri njih dvojica nemaju niti jedan poraz u UFC-u. Abdulmanap je naučio svog sina svemu što zna, bio je odlikovani borbeni sambo veteran. Upravo je otac dio njihove obiteljske kuće pretvorio u teretanu u kojoj se mladi Habib naučio boriti, i to na kakav način. Uz to, Abdulmanap je imao i svoj borilački klub, odnosno školu slobodne borbe. Abdulmanap je bio toliko moćan trener, čovjek, da je mogao drugome slomiti, zgnječiti prsa tehnikom i snagom, čvrstinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo