OGLAS

VIDEO: / Gotovo je! I debeli Nelson prebio Mirka!

Nakon dvadeset godina i više od 70 borbi, Mirko Filipović došao je do trenutka s kojeg više nema povratka.

30.10.2011.
8:16
VOYO logo

Mirko Filipović izgubio je najvažniji meč u svojoj karijeri. Tako je barem prije par dana 37-godišnji Vinkovčanin okarakterizirao okršaj s Royom Nelsonom, dodajući da se za njega spremao punih pola godine. Nažalost brojnih navijača koji su diljem svijeta zbog Cro Copa probdjeli još jednu noć, Mirko opet nije uspio.

Big Country pobijedio je tehničkim nokautom u trećoj rundi, u borbi u kojoj je zaista bio bolji, kao što je poslije navijačima priznao Filipović. Nelson je od prve runde krenuo agresivno, srušio je Mirka u parter, ali hrvatski se borac dobro držao te uskoro opet vratio u svoju najjaču poziciju - stand up. Na kraju prve runde Mirko je Nelson uzdrmao jakim aperkatom, a na sličan je način Filipović krenuo i u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/YRnobv4D4eQoYMcfrjzR/mov/1

Drugu je dionicu Mirko otvorio serijom odličnih aperkata u glavu, ali jednostavno nije uspio završiti borbu, Nelson je pred svojim navijačima u Las Vegasu bio pretvrd orah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kraj runde je ponovno srušio Mirka u parter i zasuo ga udarcima, a ovoga je puta našeg borca iz neugodne pozicije spasilo zvono za kraj runde. Mirko je ponovno je izgubio dosta snage i onu agresivnost koja ga je krasila na početku karijere. Već početak treće runde najavio je kraj. Nelson je Filipovića prvo pogodio pogodio jednim direktom, potom ga srušio u parter, ovoga puta lica okrenuta prema dolje, zasuo ga udarcima, a sudac je nakon minutu i pol prekinuo borbu.

Mirko je na kraju priznao da je Big Country bio bolji, te se oprostio od navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što nisam uspio, ali Nelson je jednostavno bio bolji. Zahvaljujem se svima, vodstvu UFC-a i mojim navijačima. Tretirali ste me kao kralja. Baš mi je žao što sam zeznuo", poručio je Mirko te odbio ovacije na odlasku iz oktogona.

Sve to kao da je dirnulo i Roya Nelsona koji je sam zatražio pljesak za Cro Copa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužno je vidjeti Cro Copov kraj. Molim pljesak za njega, puno je dao za MMA. Cro Cop još uvijek zna udarati i ako se n želi povući u mirovinu, mogao bi se još boriti", poručio je na kraju Nelson.

specijal-201102150360004-Pazi, nokaut!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110280171006 arti-201110270396006 arti-201110260280006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo