ELITNI TEŠKAŠ OTKRIO SLABU TOČKU ANTHONYJA JOSHUE: / 'Godinama vam govorim da je ranjiv. Kad ga se pogodi baš tu, onda se pogubi'

Image
Foto: Profimedia

'Joshua je sjajan borac, ali godinama unatrag sam vam govorio da je ranjiv'

24.4.2020.
6:57
Profimedia
VOYO logo

Elitni britanski teškaš Dillian The Body Snatcher Whyte (27-1) uvjeren je da aktualni prvak koji drži 4 pojasa svjetskog prvaka (IBF, WBA, WBO i IBO) Anthony Joshua (23-1) ima slabu točku te da nam je postojanje iste potvrdio Amerikanac Andy Ruiz Jr. (33-2) kada ga je u lipnju prošle godine šokantno zaustavio u kultnom Madison Square Gardenu.

Image
Image

June 1, 2019 - New York, NY, U.S. - NEW YORK, NY - JUNE 01: Andy Ruiz Jr of California punches Anthony Joshua of England during the World Heavyweight Championship fight on June 1, 2019 at Madison Square Garden in New York, NY. (Photo by Rich Graessle/Icon Sportswire), Image: 441571603, License: Rights-managed, Restrictions: * France, Italy, and Japan Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Rich Graessle / Zuma Press / Profimedia

ANTHONY JOSHUA REKAO PROTIV KOGA SE ŽELI BORITI: Naveo je šest boraca, jedan meč cijeli svijet nestrpljivo čeka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ANTHONY JOSHUA REKAO PROTIV KOGA SE ŽELI BORITI: /

Naveo je šest boraca, jedan meč cijeli svijet nestrpljivo čeka

7. teškaš svijeta

Trenutno 7. teškaš svijeta prema renomiranom BoxRecu nalazi se u Portugalu u svom trening kampu, odakle se putem videopoziva javio Matchroom Boxingu i Adamu Smithu, u razgovor u kojem je još sudjelovao i trenutno najmoćniji svjetski boksački promotor, također Britanac Eddie Hearn.

Teškaš koji iza sebe ima 155 odrađenih rundi u karijeri i 64.29% posto nokauta u svojim borbama vjeruje da je slaba točka aktualnog prvaka još uvijek tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joshua je sjajan borac, ali godinama unatrag sam vam govorio da je ranjiv, godinama unatrag sam vam govorio da je ranjiv.... Ranjiv je kada ga se pogodi visoko u desnu stranu glave, onda se pogubi. To je udarac kojim ga je pogodio Ruiz, to je isti taj udarac. Kad prima sa strane, on pada... Ne znam ima li on problem s ravnotežom ili je o nečem drugom riječ kada ga se tu pogodi...", rekao je Whyte" i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Podcijenio je Ruiza'

"Pored toga, on je podcijenio Ruiza. Ne znam zašto se pojavio toliko velik i zašto je izgledao kao da ga čeka lagana šetnjica i neko odrađivanje posla. Ono, 'ovo je laganica, završit ću ovog tipa odmah'... S druge strane, u revanšu je Joshua napravio ono što je trebao, nadboksao ga je i pobijedio", zaključuje Whyte kojemu je zapravo jedini poraz u karijeri nanio upravo Anthony Joshua. To u priloženom videu možete vidjeti od 09:20.

Dillian je, podsjetimo, obvezni WBC-ov izazivač koji će se u svom idućem meču obračunati s Alexanderom Povetkinom (4. srpnja). U organizaciji je u kojoj je i naš najbolji profesionalni boksač Filip Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Anthony Joshua receives instructions from the corner during the WBA, IBF, WBO and IBO Heavyweight World Championships title fight against Andy Ruiz Jr at Madison Square Garden, New York., Image: 441766572, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Nick Potts / PA Images / Profimedia

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo