VELIKI POVRATAK: / Slavni boksač iz mirovine na svjetski tron! Čeka li nas nova 'borba stoljeća'?

Image
Foto: AFP, Ethan Miller

Mirovina nije dugo trajala. Filipinski boksač Manny Pacquiao (37) vratio se u ring i u subotu navečer osvojio WBO pojas svjetskog prvaka u kategoriji velter.

6.11.2016.
11:28
AFP, Ethan Miller
VOYO logo

Nakon pobjede protiv Timothyja Bradleyja u travnju ove godine Pacquiao je objavio kako odlazi u mirovinu. No, nije mu trebalo dugo da se predomisli, već za nekoliko tjedana je dogovorio borbu protiv svjetskog prvaka Jessieja Vargasa kojeg je pobijedio u subotu u Las Vegasu.

Mayweather uz ring

Pacquiao je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, a njegov je trijumf pored ringa pratio Floyd Mayweather (39). To je odmah pojačalo špekulacije kako se sprema revanš između dvojice ponajboljih boksača posljednja dva desetljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svibnju prošle godine Mayweather je pobijedio Filipinca u meču koji su američki mediji pompozno nazvali borbom stoljeća. Iako je bila daleko od borbe stoljeća, svakako se radilo o meču u kojem su dvojica boksača podijelila najveći novac u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, uvjet da dođe do novog velikog okršaja je da se i Mayweather odluči vratiti iz mirovine koju je otišao u rujnu prošle godine. No, s obzirom da zovu novca nikad nije mogao odolijeti, to vjerojatno neće biti problem. Mayweather je karijeru okončao sa savršenim omjerom 49-0, dok Pacquiao sada ima 59 pobjeda, šest poraza i dva neodlučena ishoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo