VELIKA ANKETA NET.HR-A: / Hoće li se Stipe Miočić osvetiti Dos Santosu za bolni poraz i ući u UFC povijest?

Image
Foto: Facebook: Stipe Miočić

Nakon što je poznati MMA novinar Ariel Helwani objavio da će se 13.

11.2.2017.
9:30
Facebook: Stipe Miočić
VOYO logo

Ovu su borbu UFC fanovi željeli još od prosinca 2014. kad je Miočić poražen od Cigana kontroverznom sudačkom odlukom nakon bespoštedne borbe u kojoj su oba borca bila krvava, a Dana White i društvo s odlukom o revanšu čekali su s razlogom. Čekao je i Miočić. Poraz od Dos Santosa jako ga je zabolio jer je odradio dobru borbu, ali na kraju nije slavio.

VRIJEME OSVETE: Miočić dobio priliku za veliki revanš, napokon se zna njegov sljedeći suparnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika za ulazak u - povijest

Sada kada Miočić ima i naslov i priliku postati prvi UFC-ov prvak teške kategorije u povijesti s dvije uspješne obrane naslova u nizu, za ovaj je meč bolje i važnije vrijeme nego ikad. Naime, Dos Santos jedan je od samo dva borca koji je uspio poraziti Miočića. Prvi je bio Stefan Struve, a taj poraz dogodio se 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Poraz od Dos Santosa boli Stipu

Što se tiče borbe između Miočića i Dos Santosa i poraza američkog Hrvata u njoj, Miočić je u toj borbi bio bolji. Barem ako ćemo suditi po službenim statistikama UFC-a prema kojoj je proveo dvostruko dulje kontrolirajući meč i imao 6% točniju efikasnost udaraca nego Cigano. I upravo zbog toga, ovaj poraz boli Stipu. Jako. No došlo je vrijeme za osvetu.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Do ove borbe je došlo najviše zbog ponovne ozljede UFC-ova bivšeg dvostrukog teškaškog prvaka Meksikanca Caina Velasqueza, koji se trebao boriti s Fabriciom Werdumom za Stipina izazivača, ali taj je plan propao i Dos Santos je dobio ponudu koju jednostavno nije mogao odbiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dos Santos se, pak, trebao boriti protiv Stefana Struvea, ali borba je otkazana zbog ozljede Nizozemca. Brazilac taki ima priliku po drugi put osvojiti teškaški naslov u UFC-u. Nema sumnje, čeka nas spektakularna borba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo