VATRENA RAZMJENA UDARACA: / Američki UFC borac dobio lakat u glavu, a onda je poludio i demolirao svog protivnika

Image
Foto: Screenshot: You Tube

UFC borac Ben Rothwell 2012. godine pobijedio je Brendana Schauba na UFC 145 priredbi. I to na kakav način. Nakon vatrene razmjene udaraca koja je oduševila sve gledatelje spomenutog eventa.

31.5.2016.
9:37
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ben Rothwell je američki UFC borac kojeg je hrvatska publika imala priliku upoznati na UFC-ovom spektaklu u zagrebačkoj Areni. Amerikanac, koji je trenutno 5 izazivač po UFC-ovoj ljestvici, u Zagrebu je izgubio borbu protiv bivšeg UFC prvaka u teškoj kategoriji, Brazilca .

Image
'JUNIOR CROATA': /

Čitav borilački svijet se klanja Hrvatima

Image
'JUNIOR CROATA': /

Čitav borilački svijet se klanja Hrvatima

Rothwell je u ovoj borbi održanoj još prije 4 godine imao sreće ili, bolje rečeno, snage i znanja kako bi došao do pobjede, važnog trijumfa koji je bio ključan za nastavak njegove karijere u najpoznatijem oktogonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rothwell je imao svoje planove

Uz to, Rothwell je imao svoje planove. A to je što prije "riješiti" Brendana Schauba. Naime, Rothwell je do susreta s Brendanom Schaubom samo šest puta u svojih 39 nastupa odluku o pobjedniku prepuštao sucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se dva takva raspleta, koja su prethodila ovom susretu, nisu baš najbolje uklapala u njegovu priču. A glavna priča ove borbe bila je vatrena razmjena udaraca izmneđu ova dva borca koju je preživio Rothwell i finiširao.

Iako ga je Schaub iz okreta pogodio laktom te na trenutak i uzdrmao, "Big Ben" se u vatrenoj razmjeni udaraca pokazao kao borac s čvršćom bradom. Brendan je pao i djelovao potpuno izgubljeno od Rothwellovih bombi, a njihova borba završen je nakon svega 70 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo