PORUKA NAVIJAČIMA / Vaso se javio usred noći: 'Došao sam s namjerom da ga ugasim k‘o sijalicu, ali debeli je preživio...'

Image
Foto: FNC - Voyo

Croata je pobijedio Vasu Bakočevića i u drugom njihovom meču

5.11.2023.
8:30
FNC - Voyo
VOYO logo

Argentinski MMA borac Francisco Barrio 'Croata' u subotu je navečer u dvorani Aleksandar Nikolić u Beogradu ugušio u drugoj rundi Vasu ' Psihopatu' Bakočevića i po drugi ga put dobio na isti način. Prije dvije godine u Šibeniku ga je isto "ugušio", ali nakon što se Vaso ozlijedio. Također, meč Croate i Vase bio je najiščekivaniji revanš ikad u regiji, kao i najveći MMA meč ikad u regiji.

Image
FNC 13 /

Što je sve Croata proživljavao u Beogradu?

Image
FNC 13 /

Što je sve Croata proživljavao u Beogradu?

Što se tiče meča, Vaso je odmah krenuo u napad, ali Croata se sjajno odupirao njegovoj stojci, napadima i borbu selio uz žicu, a onda na parter. Vaso nije znao što bi, pa je vrijeđao u borbi Croatu, provocirao ga, udarao tamo gdje nije smio, a dobio je od suca i dva negativna boda. U drugoj rundi je Vaso napravio krunsku pogrešku. Imao je Francisca na tlu, ali ga je pustio da se digne, zaradio pljesak publike, a nakon toga je zaradio i submission. Pionir je bio u šoku, a Croata je pokazao da je bolji borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svnimku ovog i svih ostalih mečeva na FNC možete pogledati na Voyo platformi.

Vaso se nakon poraza u sitnim noćnim satima oglasio na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitno je da se dobro zabavimo. Zamalo sam završio meč u 2. rundi kad sam ga imao u nokdaunu, ali preživio je debeli, svaka čast. Izvinjavam se mom timu jer sam ih izdao po tko zna koji put i ništa nisam slušao. Došao sam s namjerom da ga ugasim k‘o sijalicu, pa me malo ponijelo. Svaka čast sucu što me nije diskvalificirao nego mi je oduzeo bod i to dvaput. Grizao sam, udarao glavom, udarao u genitalije koljenima i šakama i vrijeđao ‘Panchija‘ od prve do posljednje sekunde, kao što sam i planirao. Publika, hvala vam, volim vas i nadam se da ste se dobro zabavili. FNC, svaka čast na organizaciji, bilo je top", napisao je te poslao poruku Croati.

"Panćoza, čestitam, ali moraš još da papiš (jedeš). Nisi bio niti blizu da me baciš. Morao si uhvatiti ‘kick‘ i jednom kad sam te izuvao u potiljak, iskoristio si priliku, ali odmah sam ustao. Šalim se, čestitam na pobjedi. Ja sam u ponedjeljak u sali, idemo dalje", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo