Play ponuda

[UZNEMIRUJUĆI VIDEO] ZASTRAŠUJUĆA OZLJEDA: / Ruka mu je u borbi pukla poput grančice; Borilački svijet zgrožen

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Nekoliko odličnih borbi ostalo je u sjeni zastrašujuće i uznemirujuće ozljede Salvadora Becerra

24.12.2019.
7:50
Screenshot: Twitter
Play ponuda

Prošlog petka se u peruanskoj Limi održalo novo izdanje MMA priredbe "Combate Americas". Međutim, nekoliko odličnih borbi ostalo je u sjeni zastrašujuće i uznemirujuće ozljede Salvadora Becerra. U borbi lake kategorije do 70 kg između spomenutog nesretnog borca i Milka Tuctoa.

Image
NEĆETE VJEROVATI ŠTO SMO PRONAŠLI NA INTERNETU: /

Morali smo ovo podijeliti s vama, brutalno je!

Image
NEĆETE VJEROVATI ŠTO SMO PRONAŠLI NA INTERNETU: /

Morali smo ovo podijeliti s vama, brutalno je!

Tucto došao Becerri s leđa uz samu ogradu

Već u prvoj rundi Tucto je došao Becerri s leđa uz samu ogradu i odlučio ga je podignuti primivši ga rukama ispod pasa, a zatim i baciti na tlo. No, tada je Beccera napravio veliku pogrešku. Kako bi ublažio bacanje i pad, odnosno amortizirao silu, stavio je ruku na tlo. Međutim, ruka mu je doslovno pukla poput grančice što je automatski značilo i kraj borbe. Sudac je odmah shvatio što se dogodilo te je ekspresno reagirao i pomogao unesrećenom borcu, prenosi SPORTbible.

Tucto prošao dalje, ali...

Tucto je, slaveći pobjedu u kavezu u trenutku takve strašne ozljede, prošao dalje i pokazao nepoštovanje, ali je već u idućoj rundi poražen od Ericka Gonzaleza, te se nije uspio plasirati u finale turnira osmorice. No, ružan završetak meča protiv Becerre je "preko noći" postao viralan.

Play ponuda
Play ponuda