[UZNEMIRUJUĆI VIDEO] RAZOR JE 'IZMASAKRIRAO' VELIKU MMA LEGENDU: / Krvi je bilo posvuda, Nizozemac je završio u bolnici

Image
Foto: Screenshot

UFC 225 event ponudio je svu ljepotu i brutalnost koju slobodna borba kao sport nudi

11.6.2018.
7:50
Screenshot
VOYO logo

UFC 225 event, koji je proteklog vikenda održan u United Centeru, domu NBA velikana Chicago Bullsa, bio je i više nego zanimljiv. Pravi rat u kavezu viđen je u borbi između Roberta Whittakera (20-4 MMA, 11-2 UFC) i Yoela Romera (13-3 MMA, 9-2 UFC). Bila je to borba u pet rundi, a u kojoj je Robert Whittaker slavio, piše ugledni američki borilački portal MMAFighting.

SUKOB U HOTELU NAKON UFC BORBE: ‘Pokrao si me! Nisi pobijedio, lagao si sucima!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On udara poput kakvog kamiona. Možda izgleda slabije, ali ima toliko snage u udarcima koji su razorni. Dobro me dohvatio u četvrtoj i petoj rundi. Želio sam samo preživjeti, vratiti se u meč i učiniti mu još štete", priznao je Whittaker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni dio priredbe otvorili su mladi 25-godišnji Australac Tai Tuivasa i sjajni bjeloruski MMA veteran Andrej Arlovski. Bio je to izjednačen dvoboj ove dvojice boraca u kojem je Tuivasa, inače vrlo dobre boksačke baze, parirao Arlovskom na nogama i na kraju slavio 2-1 u rundama...

Oko 18 tisuća navijača dalo je podršku zvijezdama velter kategorije Colbyju Covingtonu (13-1 MMA, 8-1 UFC) i Rafaelu dos Anjosu (28-9 MMA, 17-7 UFC) u borbi za privremeni pojas UFC prvaka divizije, javlja MMAFighting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Covington je više pokazao od prve runde. Preuzimao je više inicijative od bivšeg prvaka lake kategorije. Rušio ga je sedam puta dok je Dos Anjos upisao dva rušenja.

Ukupno je u rundama to izgledalo ovako: Covington je bio bolji u četiri runde, dos Anjos, bivši prvak, bio je u bolji u samo jednoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Covington je u borbi pokazao raznovrsnost, bio je sjajan, hrabar, beskompromisan u stojci, a svog je protivnika stalno umarao hrvačkim tehnikama i stalno ga pritiskao uz žicu. Brazilac nije imao šanse u ovoj borbi. Nakon borbe je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim reći da je ovo pojas pravog prvaka i s njim ću napraviti ono što svaki Amerikanac treba napraviti. Nosim ga u Bijelu kuću i stavit ću ga na stol Donaldu Trumpu. I drugo, Tyrone Woodley, ti si kukavica", poručio je brbljavi i bahati Amerikanac Covington.

Curtis Razor Blaydes (10-1-1) slavio je u velikom teškaškom okršaju koji je predvodio uvodni dio programa UFC 225 priredbe. Ovaj 27-godišnji opaki Amerikanac je u svom 12. profesionalnom nastupu stigao do najveće pobjede u karijeri i to tako da je u trećoj rundi laktovima zaustavio jednog od najvećih teškaša u povijesti, nizozemskog udarača Alistaira Overeema, koji je nakon borbe završio na saniranju u bolnici zbog otvorenog čela iz kojeg je liptala krv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo