[UZNEMIRUJUĆI PRIZOR] LEGENDARNI UFC-OV PRVAK ZAPREPASTIO OBOŽAVATELJE: / Usred emisije izvadio oko

Image

Zbog tog stanja nije baš tako lako mogao dobiti dozvolu za sljedeće borbe

3.10.2019.
17:58
VOYO logo

Legendarni UFC-ov borac, član kuće slavnih i prvak srednje kategorije, Englez Michael Bisping, otkrio je kako je dugo vremena nastupao s teškom ozljedom oka, odnosno kako je dugo vremena varao komisiju za borbu. Bisping je otkrio kako ima umjetno oko i to je napravio na prilično neuobičajen način, naime izvadio ga je.

Bisping je danas u mirovini i ima svoju internetsku emisiju, a svo ovo vrijeme uspješno je tajio bizarnu povredu oka. Ozljedu je zaradio u meču s Brazilcem Vitorom Belfortom 2013. godine, a nakon tog meča obolio je od strabizma, pojave kada oči ne stoje paralelno nego postoji otklon u određenom smjeru, a manifestira se kao škiljavost, razrokost ili “bježanje oka”. Nakon toga Bisping se u javnosti pojavljivao uglavnom sa sunčanim naočalama, a mnogi su smatrali kako je to sve dio "showa", ali baš i nije bilo tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvadio oko

Zbog tog stanja nije baš tako lako mogao dobiti dozvolu za sljedeće borbe, ali uspio je prevariti komisiju. Evo i kako.

"Nošenje sunčanih naočala u zatvorenom prostoru inače smatram preseravanjem. No, ja pokušavam ljude odvratiti od gledanja u moje oko. Nosio sam naočale da bih se sakrio od komisije. Nego, pogledajte ovo ljudi!" rekao je Bisping i izvadio umjetno oko usred emisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo