Uznemirujuća ispovijest bivšeg prvaka: 'Želio sam se ubiti'

Ricky Hatton (36) je jedan od najboljih britanskih boksača u povijesti i bivši svjetski prvak u valter kategoriji koji je u jednom trenutku tijekom karijere imao niz od čak 43 uzastopne pobjede.

13.1.2015.
21:53
VOYO logo

Njegova je pobjednička serija zaustavljena u prosincu 2007. godine od strane Floyda Mayweathera Juniora u Las Vegasu. Iako se Hatton uspio vratiti i pobijediti u sljedeće dvije borbe, njegov se svijet raspao nakon teškog poraza od Mannyja Pacquiaa u svibnju 2009. godine.

Filipinac ga je brutalno pretukao, a nakon toga je uslijedio veliki pad u njegovom životu. Na površinu je izbila njegova depresija, kao i problemi s drogama i alkoholom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj je um potonuo. Pojavile su se misli o samoubojstvu i nije me bilo briga kamo to vodi", objasnio je Hatton za Ringside Special.

//www.youtube.com/embed/yEPtojKdQuU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon teškog poraza od Pacquiaa Hatton je boksao još jedan meč u kojem je 2012. godine poražen od Ukrajinca Vjačeslava Senčenka. Odmah nakon toga objavio je kraj svoje profesionalne karijere,a danas radi kao trener i promotor omiljenog mu sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo