Play ponuda

Uznemirujuća ispovijest bivšeg prvaka: 'Želio sam se ubiti'

shimmer fallback

Ricky Hatton (36) je jedan od najboljih britanskih boksača u povijesti i bivši svjetski prvak u valter kategoriji koji je u jednom trenutku tijekom karijere imao niz od čak 43 uzastopne pobjede.

13.1.2015.
21:53
Play ponuda

Njegova je pobjednička serija zaustavljena u prosincu 2007. godine od strane Floyda Mayweathera Juniora u Las Vegasu. Iako se Hatton uspio vratiti i pobijediti u sljedeće dvije borbe, njegov se svijet raspao nakon teškog poraza od Mannyja Pacquiaa u svibnju 2009. godine.

Filipinac ga je brutalno pretukao, a nakon toga je uslijedio veliki pad u njegovom životu. Na površinu je izbila njegova depresija, kao i problemi s drogama i alkoholom.

"Moj je um potonuo. Pojavile su se misli o samoubojstvu i nije me bilo briga kamo to vodi", objasnio je Hatton za Ringside Special.

//www.youtube.com/embed/yEPtojKdQuU

Nakon teškog poraza od Pacquiaa Hatton je boksao još jedan meč u kojem je 2012. godine poražen od Ukrajinca Vjačeslava Senčenka. Odmah nakon toga objavio je kraj svoje profesionalne karijere,a danas radi kao trener i promotor omiljenog mu sporta.

Play ponuda
Play ponuda