EL ANIMAL SLAVIO U MEČU KARIJERE / Hrgović pao u prvoj rundi pa pobijedio Zhanga na bodove u brutalnom meču prepunom razornih udaraca

Image
Foto: Profimedia

Hrgovića sada čeka meč s boljim iz meča Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue koji je na rasporedu iste večeri kao glavna borba

20.8.2022.
19:46
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski teškaš i jedan od najperspektivnijih boksača svijeta, Filip Hrgović, slavio je u meču karijere protiv Zhanga Zhileija u "title eliminator" meču.

Hrgovića sada čeka meč s boljim iz meča Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue koji je na rasporedu iste večeri kao glavna borba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO TIJEK MEČA

Proglašenje pobjednika:

Suci su odlučili da je više rundi u ovom meču dobio Filip Hrgović! I izviždana je ta odluka sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DVANAESTA RUNDA:

Hrgović je dao sve od sebe sada, probao je svim silama nauditi Zhangu, ali nije uspio. Zadao je par dobrih udaraca, no Kinez ima strašnu izdržljivost i sve je preživio. No, ova će se runda bodovati za našeg borca i bit će jako zanimljivo vidjeti što će suci reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JEDANAESTA RUNDA:

Nije ovo bila dobra runda za Hrgu. Primio je teške udarce u glavu, činilo se je daje uzdrman. Zatim, se vratio i uzvratio Kinezu s par jakih udaraca. Boksači imaju problema s podlogom, skliska je i sada je Zhang pao jer se poskliznuo, a Hrga stalno gleda u pod kako ne bi stao na dijelove koji su skliski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DESETA RUNDA:

Dobra runda Hrgovića, umoran je Zhang, ali umara se i naš borac, dosta promašenih udaraca, nešto je i sjelo, ali nedovoljno da se Kinez baci u nokdaun. Spomenimo kako je pretkraj runde i Zhang uspio pogoditi Hrgovića krošeom. No, ako smo nešto do sad saznali jest da Hrga nema staklenu bradu, primio je čitavu silu udaraca i preživio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DEVETA RUNDA:

Hrga je isprva dominirao i ovu rundu, polako je počeo okretati u svoju korist. Dobro iskorišitava umor Zhanga koji je sve pasivniji. No, krajem runde Zhang je krenuo u kontru i izbombardirao našeg borca, opet je bio poljuljan. Zamalo ga je i rušio na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OSMA RUNDA:

Malo bolje boksa Hrga, dobro su mu prošle neke kombinacije, Zhang je pasivniji i čeka kontru, umorio se, a Hrga ima još snage. Sad mora iskoristiti bolju kondiciju. Dobro je odradio ovu rundu, ali nema udaraca koji će rušiti Kineza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SEDMA RUNDA:

Malo bolja runda za Hrgu, djeluje svježije, aktivnije je boksao Zhang je već umoran dosta. Možda sad ima šansu u nastavku nešto napraviti, dođe li ovo do kraja, na bodove će sigurno izgubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠESTA RUNDA:

Katastrofalna runda za Hrgu. Zhang ga je bombardirao kombinacijama u glavu nekoliko puta i sve je prošlo. Filip je bio dosta uzdrman, ali je uzvraćao. Zhang je sve umorniji i ako ga Filip čeka na kasnije runde, možda ga i dočeka, ali mora do tad preživjeti. Nevjerojatno je što je Hrga preživio, kombinaciju od pet udaraca u glavu je primio i ostao stajati. Primio je uz to i još nekoliko jakih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PETA RUNDA:

Hrgović je dobro izmorio Zhanga u ovoj rundi, puno se kretao, Kinez je bacio puno praznih udaraca i to je već bolja taktika. Pleasti oko Kineza i pikati ga direktima. Nažalost, krajem runde ga je Zhang uzdrmao jakim udarcima iz kontre, popio je brutalan kratki desni direkt, a zatim i lijevi. Jedva se izvukao. Zvono ga je spasilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČETVRTA RUNDA:

Ništa bolja runda za Hrgovića, nije mu obrana bog zna kakva danas, puno toga prolazi. Zhang se nije pretjerano umorio i diktira tempo borbe, primio je ponešto udaraca i ima koju posjekotinu, ali ništa što bi Hrgović mogao iskoristiti. Ovo nisu dobre vijesti za Hrgu i mora mijenjati plan igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TREĆA RUNDA:

Zhang se zabio glavom u Hrgovića početkom runde i razbio mu glavu. Meč je prekinut kako bi se sanirala ozljeda. U nastavku je Zhang opet navaljivao i prošlo je dosta udaraca prema glavi Hrge, ali dobro se držao. Nije ovo bila dobra runda za našeg borca, primio je dosta udaraca, a malo je vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DRUGA RUNDA:

Hrgović je dobro ušao u rundu, nije ga nokdaun omeo. Ali Zhang ima bombe u rukama i dobro ga je pogodio nekoliko puta. No, Hrga je jednako jako uzvratio i s nekoliko je kombinacija malo poljuljao obranu Kineza. Vrlo dobra runda i teško je reći kome ju pripisati bodovno. Možda Hrgi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PRVA RUNDA:

Borci su krenuli oprezno, direktima. Hrga je bio nešto aktivniji, ali nezgodno će mu biti jer Zhang je ljevak. No, onda je pola minute prije kraja Hgović popio nokdaun. Sjevnuo je jedan kroše i Hrga je pokleknuo! Do kraja runde je dobio još jedan jak udarac u tijelo koji ga je bacio u kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-----------

22:48 - Evo nam i Hrge, ušao je u ring uz pjesmu Marka Perkovića Thompsona, "Geni kameni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22:45 - Zhang ulazi prvi, ima neki neobičan svjetlucavi plašt.

22:45 - U tijeku su najave boraca, uskoro će Hrga i Kinez prema ringu. Otegla se malo priredba, dosadašnji mečevi su dulje trajali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22:34 - Gotov je meč ove dvojice, uskoro će Hrgović.

22:28 - Meč Tarverdija i Al Samreena bliži se kraju, uskoro će i naš boksač na scenu.

22:06 - U tijeku su najave Hrgovića i Zhanga, uskoro će njih dvojica prema ringu. Još se samo održava kratak meč prije njih. Traje samo četiri runde.

21:55 - Gotov je meč Smitha i Bauderliquea, Hrgović uskoro nastupa!

21:40 - U ringu su Callum Smith i Mathieu Bauderlique. Meč je predviđen na 12 rundi, nakon njih je još jedan kraći meč i onda je Hrga.

21:00 - Hrga je stigao u svlačionicu i sprema se za meč karijere.

-----

Gdje gledati?

Hrgović je u top formi, ima 14 pobjeda iz isto toliko mečeva i 12 ih je ostvario nokautom. Devet godina stariji Kinez nešto je iskusniji, ima 24 pobjede i samo jedan neodlučeni ishod, i također nije poražen. Kinez je 19 puta slavio nokautom!

Meč ćete moći pratiti u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr, a videoprijenosa u Hrvatskoj ovaj put nema. Ekskluzivni vlasnik prava je DAZN i meč možete gledati samo putem njihova streaming servisa.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo