HRGOVIĆ SREDIO BRITANSKOG BOKSAČA: / Dobio na početku nezgodan udarac, onda je poludio i demolirao ga

Image
Foto: Screenshot

Hrgović je direktima probijao suparnika, a jednim ga je pogodio u lijevu arkadu koja je puknula i sudac je prekinuo meč.

27.1.2018.
20:57
Screenshot
VOYO logo

Hrga je u subotu navečer pokazao da je u strašnoj formi. U svom trećem profesionalnom nastupu najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović je ostvario i treću pobjedu. Hrvatski teškaš je u Rigi tehničkim nokautom u četvrtoj rundi pobijedio Britanca Thomasa Littlea.

Riga se tako još jednom pokazala sretnom za 25-godišnjeg Zagrepčanina koji u profesionalnom boksu planira velike stvari. Dobro je započeo graditi svoju karijeru, izgleda sigurno, moćno, vidi se da dane provodi u dvorani, trenirajući, proljevajući krv i znoj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvajač olimpijske bronce iz Rija 2016. godine je u Riga Areni 30. rujna prošle godine započeo profesionalnu karijeru pobijedivši Brazilca Raphaela Zumbana. Bila je to ekspresna pobjeda u prvoj rundi nakon minutu i pol borbe. Drugu borbu Hrgović je imao u listopadu u njemačkom Schwerinu. Borio se protiv Čeha Pavela Šoure ostvarivši pobjedu također u prvoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanac najozbiljniji protivnik do sad

Britanac se pokazao ozbiljnijim boksačem od Brazilca i Čeha, ali ipak nedovoljno kako bi zaustavio Hrgovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prve runde u kojoj je Hrgović bio nešto oprezniji i u kojoj je dobio jedan nezgodan udarac u jetru, u drugu rundu je ušao puno agresivnije te odmah stjerao Littlea u kut zadavši mu nekoliko serija udaraca. Hrgović je dominirao i u trećoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probijao direktima Littlea

Naš najbolji boksač nastavio je raditi i probijati Littleov gard lijevim direktom te je i treću rundu osvojio. U četvrtoj rundi 'probudio' se Little zadavši Hrgoviću neugodan kroše. Međutim, odgovor je ubrzo stigao. Hrgović je direktima probijao suparnika, a jednim ga je pogodio u lijevu arkadu koja je puknula i sudac je prekinuo meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 30-godišnjeg Britanca je to bio 15. meč u karijeri pri čemu peti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba između Hrgovića i Littlea je održana u sklopu World Boxing Super Seriesa, a glavna borba večeri je sraz lakoteškaških svjetskih prvaka - Ukrajinca Oleksandra Usika (po WBA) i domaće uzdanice, Latvijca Mairisa Briedisa (WBC).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO:

  • ČETVRTA RUNDA

Krošeom u tijelo pa direktom u glavu otvorio je Hrga četvrtu rundu. Sjajna kombinacija, ali nedovoljna. Kao i do sada preuzeo je sredinu ringa i kontrolirao tempo meča, ali onda se - dogodilo! Sjeo mu jedan fini desni kroše na bradu nakon čega je malo usporio, kao da ga je uzdrmao. Brzo se oporavio i vratio borbi, dominaciji, tempu kojeg je nametnuo, te nastavio direktima probijati protivnika. I evo ga. Jedan, drugi, treći... I kraj! Hrgović je sjajno pogodio Littlea desnim direktom, puknula mu je arkada i sudac je prekinuo meč! Tehnički nokaut u četvrtoj rundi za treću pobjedu u karijeri!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • TREĆA RUNDA

Do sad najbolja runda. Hrgović je krenuo vrlo jako, s nekoliko direkta nanio štetu Britancu koji je iznerviran počeo nešto dobacivati Filipu. Hrgović se samo nasmijao i nastavio nemilice udarati. Little je jednim krošeom skoro dobro pogodio Hrgovića, ali promašio je. Grabi Fićo hrabro kroz meč. Uzeo je o ovu rundu.

FILIP HRGOVIĆ SPREMAN ZA NOVI IZAZOV: ‘Pripremao sam se za ovu borbu kao da je za svjetsku titulu’

  • DRUGA RUNDA:

Hrgović je drugu rundu odradio puno bolje. Odmah je zauzeo sredinu ringa i krenuo naprijed, više je radio, bio agresivniji s prednjim direktom. Uspijevao je Little izmicati Hrginim direktima, ali na kraju je sjela jedna fina serija i Hrga je bodovno uzeo i ovu rundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • POČELA JE BORBA: 1. RUNDA

Borba je započela ispitivanjem protivnika u ringu, a prvi pravi direkt je uputio Britanac Little. Hrga je u meč ušao nešto opreznije nego do sada, ne ide toliko naprijed kao u prve dvije borbe, primio je jedan dobar udarac u jetru nakon čega je došlo do izmjene udaraca. Hrgović je stjerao Littlea uz konopce, plasirao nekoliko lijepih udaraca prema njemu, a zatim skoro nokautirao protivnika pred kraj prve runde. Sjela je jedna desnica, Hrgović je osvojio prvu rundu kod sudaca. Ali mora biti pažljiv jer Little ima kontru.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč Hrgovića i Littlea u Rigi dogovoren je na osam rundi. No, nekako sumnjamo da će potrajati duže od prve, druge runde. Jer, Fićo je u sjajnoj formi. Odlično je hrvatski teškaš odradio pripremu za borbu, trenira u kontinuitetu sjajno i trebao bi vrlo brzo završiti ovaj meč. Pogledajte kako je Hrgović zajedno sa svojim timom trenirao u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo