UVJERLJIVO NAJBIZARNIJA PRIČA POSLJEDNJE VRIJEME: / UFC-ov prvak neporažen otkad je pronašao čovjeka koji se objesio

Image

Otkrio je tom prilikom i jedan vrlo bizaran detalj iz svog života, nakon kojeg mu se život u potpunosti preokrenuo

5.3.2021.
8:42
VOYO logo

U nadolazećem vikendu sprema nam se veliki UFC 259 spektakl na kojem će titulu prvaka poluteške kategorije braniti Poljak Jan Blachowicz i to protiv MMA senzacije i prvaka srednje kategorije, Israela Adesanye.

Poljski razbijač je u ovom meču ipak autsajder, ali to njemu vjerojatno i odgovara jer bio je autsajder u svim dosadašnjim mečevima. Blachowicz je sve do prije tri godine bio na rubu izbacivanja iz UFC-a, nizao je poraze, a sada se uoči meča s Adesanyom prisjetio trenutka kada mu je budućnost, odnosno opstanak u UFC-u, ovisio samo o ishodu meča s Devinom Clarkom prije tri i pol godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Warsaw, POLAND - New UFC champion Jan Blachowicz arrives in Warsaw, Poland.

BACKGRID USA 28 SEPTEMBER 2020,Image: 560331794, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN POLAND, Model Release: no

"U borbu sam ušao s dva poraza. Da sam i tu borbu izgubio UFC bi mi dao otkaz. Znao sam da trebam pobijediti. Priredba je bila u Poljskoj, imao sam veliku potporu navijača", rekao je Blachowicz. Otkrio je tom prilikom i jedan vrlo bizaran detalj iz svog života, nakon kojeg mu se život u potpunosti preokrenuo.

Naime, prije nekoliko je godina šetao šumom i naletio na čovjeka koji se objesio o granu drveta. Nazvao je tada policiju i po njezinom dolasku jedan od policajaca mu je rekao da "uzme mali dio užeta kojim se čovjek objesio i da će ga zbog toga pratiti sreća".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerovali ili ne, nakon toga Blachowicz je nanizao četiri pobjede i postao je prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo