URNEBESNI MIRKO RASTURIO NELSONA: / Cro Cop pokopao Amerikanca kao nikad prije! Ovo je totalni hit

Image
Foto: Facebook

Čini se kako Cro Cop misli pobijediti i u ovom ratu na društvenim mrežama

20.3.2018.
9:14
Facebook
VOYO logo

Mirko Cro Cop Filipović nastavlja svoj mali rat na društvenim mrežama s Royjem Nelsonom, američkim borcem s kojim se 27. svibnja bori na Bellator 200 priredbi u Londonu. Bit će to drugi meč dvojice boraca.

Prvi meč između Mirka i Nelsona održan je 29. listopada 2011. godine u Las Vegasu. Nelson je tada slavio prekidom u trećoj rundi. Valja naglasiti da je Filipović u tu borbu ušao ozlijeđen s puknutom tetivom bicepsa koju je odmah nakon dvoboja morao operirati. Bio je to Cro Copov posljednji meč u tada aktualnom UFC ugovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POKRAJAC ZA NET.HR O CRO COPOVOJ BORBI U BELLATORU: ‘Mirko će to riješiti nokautom. Samo neka radi ono što je Stipe radio Nelsonu’

Sad je na redu novi sudar dvojice teškaša. Mirko i Nelson međusobno se podbadaju uoči borbe. Nelson je optužio Cro Copa za korištenje dopinga. Mirko je u objavi na Facebooku svom bivšem UFC suparniku poručio da se ne brine oko dopinga i da su njegov jedini specijalni dodatak koji koristi "dva teška i krvava treninga svaki dan. I tako pet dana u tjednu"… Nelson mu je na svoj način odgovorio, pa mu je Mirko uzvratio. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Kako bilo, čini se kako Cro Cop misli pobijediti i u ovom ratu na društvenim mrežama, pa je nastavio podbadati Nelsona. Tako je Mirko, inače sklon zafrkanciji, na svoj Facebook profil prošle nedjelje objavio fotografiju sebe iza šanka u, vjerojatno, svom kafiću, u trenutku dok pere čaše, s cigaretom u ustima, uz poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripreme za Bellator 200".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko je tako spustio Nelsonu i na ovaj način poslao poruku da mu za Big Countryja posebne pripreme ne trebaju te kako ga Amerikanac uopće ne dira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo