URNEBESNI MIRKO FILIPOVIĆ O DLAKAVOJ NOĆNOJ MORI: / 'Ono je baš bilo ružno za vidjeti, ulazi ti u usta i lice, katastrofa'

Image
Foto: Screenshot: "NOVA TV"

'Mislim da ju je malo skratio, vidio sam sam u zadnjoj borbi da ju je malo skratio'

14.12.2018.
21:10
Screenshot: "NOVA TV"
VOYO logo

Najbolji hrvatski MMA borac svih vremena Mirko Cro Cop Filipović 17. lipnja sljedeće godine po prvi put ulazi u Bellatorov kavez. Protivnik će mu biti Roy "Big Country" Nelson u Mohegan Sun Areni u Uncasville, gradu u kojem je 1998. godine Željko Mavrović boksao za titulu protiv Lenoxa Lewisa. Njih dvoje već su se jednom borili, 30. listopada 2011., kad je pobijedio Nelson.

Dva mjeseca prije velike borbe u Americi

Cro Cop razgovarao je s reporterom Dnevnika Nove TV i otkrio kako se osjeća dva mjeseca prije velike borbe u Americi. Rekao je kako je sretan zbog dogovorenog meča, kako je to jedan od "onih mečeva koje je priželjikivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CRO COP SAZNAO PROTIVNIKA ZA BORBU U VELJAČI: /

Mirko će u Bellatoru debitirati protiv slavnog američkog borca

Image
CRO COP SAZNAO PROTIVNIKA ZA BORBU U VELJAČI: /

Mirko će u Bellatoru debitirati protiv slavnog američkog borca

"Nadam se da ću biti što spremniji i da ću osvetiti poraz koji sam doživio 2011. godine", kazao je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nelson bio nekorektan u izjavama

Nelson je bio nekorektan u svojim izjavama u medijima...

"Ma to je nebitno. Mislim da on samo na taj način želi prodati borbu. Neki vole taj 'trash talk' ja ga ne volim. Mislim da je on ovako privatno okej lik. Potpisao sam samo na jednu borbu. Mislim da će Stipe Miočić dobiti revanš protiv Daniela Cormiera. Zaslužio je. Čudni su putevi UFC-ovi. U kontaktu jesmo. Nadam se da će se ponovno boriti", rekao je Mirko i osvrnuo se na bradu Roya Nelsona, kojem je još uoči ptkazane borbe poručio da ju obrije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ju je malo skratio, vidio sam u zadnjoj borbi da ju je malo skratio. Ono je baš bilo ružno za vidjeti. I nezgodno! Na kraju krajeva, ako dođe do klinča da mi one dlake ulaze u lice u usta, katastrofa, to mi je katastrofa, blago rečeno, nesportski. Al' mislim da ju je malo potkreso u zadnje vrijeme koliko sam vidio", briljirao je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo