BRUTALNO NOKAUTIRAO PROTIVNIKA I POSLAO PORUKU ČITAVOJ DIVIZIJI: / Upoznajte čovjeka koji se voli potući u kavezu

Image
Foto: Screenshot

'Imam svoju listu boraca koje ću srušiti u srednjeteškoj diviziji i gospodo, svi ste na njoj. Dođite po batine', kazao je Curtis Millender

20.2.2018.
11:28
Screenshot
VOYO logo

Curtis Millender (15-3 MMA, 1-0 UFC, 30 godina) prva je priča održanog UFC Fight Night 126 eventa u Austinu, koji se završio u ponedjeljak ujutro po hrvatskom vremenu. Ovaj atraktivni borac došao je kao zvijezda LFA promocije, ukazala mu se životna prilika koju je on iskoristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NATE DIAZ ZNA KAKO PRIVUĆI POZORNOST: Na posljednjoj UFC-ovoj priredbi pred kamerama umalo zapaio džoint

Organizacija mu je za protivnika dodijelila bivšeg izazivača Thiaga Alvesa (22-12 MMA, 14-9 UFC) koji nije baš laki zalogaj. A onda ga je on riješio brutalno i atraktivno već u prvoj rundi (nakon 4:17 minuta borbe), poslavši najbolju poruku diviziji, javlja vjerojatno najbolji borilački site na svijetu, ugledni MMAJunkie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Curtis Millander borac je koji je oduševio i samim svojim stilom borbe, koji uključuje atraktivne poteze, jako puno kickova te visok tempo i traženje akcije, bez izbjegavanja razmjene udarca, bježanja od protivnika s ciljem da ga se izmori. Jednom riječju, čovjek se voli potući i ne bježi od toga...

Što se tiče same borbe, Millender ju je završio u završnici druge runde svojim trećim atraktivnim nokautom u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vježbam ovaj sport već pet godina, krvavo sam radio kako bi došao ovdje gdje sad jesam. Sretan sam što sam ovdje, sretan sam što sam dominantan. Uvijek pazim na obranu samo kako bi bio siguran da će mi napad biti sjajan, odličan. Imam svoju listu boraca koje ću srušiti u srednjeteškoj diviziji i gospodo, svi ste na njoj. Dođite po batine", kazao je Curtis Millander nakon borbe i tako poslao opaku poruku čitavoj diviziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo