UFC PONIZIO MIOČIĆA KAO RIJETKO KAD PRIJE: / Stipe doživio veliki udarac; ovo mu je novi šamar od Whitea

Image
Foto: AFP

Ova poruka znači kako elitni UFC uopće niti ne razmišlja o revanšu između Miočića i Cormiera

10.8.2018.
11:01
AFP
VOYO logo

UFC-ov borac u teškoj kategoriji i treće rangirani UFC teškaš Curtis Blaydes ponovno se obratio bivšem prvaku Stipi Miočiću preko svog službenog Twittera i praktički otkrio da je upravo on sljedeći protivnik kojega je UFC namijenio hrvatskom borcu. Blaydes je u utorak, s puno poštovanja prema Stipi, napisao:

"Zahvalan sam na svemu što si me naučio prije pet godina, bila je čast biti dio tvog kampa. Gledajući kakva je trenutno situacija, uvjeren sam da ne želiš gubiti vrijeme do proljeća. Jesi li možda slobodan za borbu 10. studenog, na eventu za 25. godišnjicu UFC-a? Znam da ti je UFC ponudio meč, nadam se da ćeš pristati na njega Stipe. Mislim da bi naš meč bio sjajan dodatak popisu borbi na eventu koji slavi 25. godina UFC-a”, stoji u dvjema objavama na Twitteru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BLAYDES PROZVAO MIOČIĆA: Međutim, to je napravio na rijetko viđen način; ovako to radi gospoda

Ova poruka znači kako elitni UFC, kojem je formalni šef Dana White, uopće niti ne razmišlja o revanšu između Miočića i Cormiera, kojeg Stipe jako želi i kojeg je zaslužio. Očito su pripreme za dvoboj DC-ja i Brocka Lesnara već uznapredovale, a dvostruki prvak bi u veljači iduće godine, kako je i planirao, trebao braniti titulu protiv WWE zvijezde. UFC je tako najboljem teškašu u povijesti promocije naumio Curtisa Blaydesa i već su mu poslali ugovor s njegovim imenom, javlja Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ove dvije rečenice, Blaydes je ostavio i “hashtag” – “UFC Denver” što dodatno otkriva kako UFC planira Miočića i Blaydesa staviti na popis borbi Fight Night priredbe u Denveru, koja je zakazana za 10. studeni,

Ono što je još poraznije za Stipu jest da se već zna “main event” te priredbe, što znači da će dojučerašnji teškaški kralj biti “predborba” Frankieju Edgaru i Korean Zombieju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema izjavio koju je Miočić dao u nedjelju, njega niti jedan drugi meč osim Cormiera, pa tako niti onaj protiv Blaydesa, ne zanima. “Vatrogasac” je uvjeren da će dobiti svoj revanš, a ne planira se boriti protiv bilo koga drugoga.

“Ne, neću se boriti protiv nikoga drugoga. DC je sljedeći i to je to!”, jasan je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo