UFC POČASTIO FANOVE SNIMKOM JEDNOG OD NAJBRUTALNIJIHH NOKAUTA IKAD: / Fantastičan udarac pao je u posljednjoj sekundi borbe

Image
Foto: Screenshot

Čudesna borba završila je na čudesan način

18.9.2019.
19:53
Screenshot
VOYO logo

Meksički MMA borac Yair Rodríguez vraća se ove subote u oktogon nakon gotovo godinu dana. Prije meča s Jeremyjem Stevensom UFC se odlučio prisjetiti njegovog prošlog meča kada je brutalno nokautirao Chan Sung Junga. Taj nokaut mnogi smatraju jednim od najboljih posljednjih godina.

Pravi šou

Yair i Jung priredili su publici pravi šou. Dvadeset pet minuta su izmjenjivali udarce. Jung, poznat pod nadimkom 'The Korean Zombie', bio je na putu da dođe do pobjede jednoglasnom odlukom sudaca, ali je onda napravio ogromnu pogrešku deset sekundi prije kraja meča...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorena je to bila borba u kojoj je viđeno 245 značajnih udaraca. Pri znaku da je do kraja borbe ostalo još deset sekundi, borci su se nasmiješili i jedan drugom dali znak glavnom da su spremni odraditi posljednji brawl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rodriguez je napao, Koreajac mu je krenuo uzvratiti, a onda Rodriguez spušta glavu pri eskivaži te iz nevjerojatne pozicije, u doslovno posljednjoj sekundi borbe pogodio je laktom iz donje pozicije točno u bradu i Chan Sung Jung je završio bez svijesti na podu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo