UFC LEGENDA ZAVRŠILA U BOLNICI I POKRENULA LAVINU DOGAĐAJA: / Stipe Miočić morat će pozorno pratiti njegovu zamjenu

Image

Bio bi to velik korak za Ngannoua kojem mnogi predviđaju napad na titulu prvaka u teškoj kategoriji koju trenutno nosi Stipe Miočić

22.10.2019.
16:54
VOYO logo

Jedan od najopasnijih UFC boraca današnjice Junior Dos Santos završio je u bolnici uoči svog meča protiv Alexandera Volkova u Moskvi 9. studenog. Brazilska legenda i Rus trebali su biti glavna borba večeri, no sad od toga neće biti ništa.

Kako je javio MMA novinar Denis Geyko, Junior Dos Santos u bolnici je već tjedan dana zbog problema s nogom. U pitanju je vjerojatno bakterijska infekcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GONZAGA U KRVAVOM SPORTU DEMOLIRAO OPAKOG SUNARODNJAKA: Izbio ga je iz cipela i ugasio mu svjetlo

Inače, Junior Dos Santos trebao se protiv Volkova vratiti u oktogon nakon poraza od Francisa Ngannoua. Upravo je Kamerunac sad uletio u kombinacije kao zamjena za Juniora Dos Santosa i mogao bi lako završiti u oktogonu s Volkovim već 9. studenog,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio bi to velik korak za Ngannoua kojem mnogi predviđaju napad na titulu prvaka u teškoj kategoriji koju trenutno nosi Stipe Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volkov već duže od godinu dana čeka povratak UFC borbama. Posljednja borba bila mu je ona protiv Derricka Lewisa u kojoj je samo deset sekundi prije kraja doživio nokaut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo