UBOJICA ANĐEOSKOG LICA / Nova sexy MMA zvijezda osvaja svijet

Paige VanZant nova je MMA zvijezda. Prošlog je vikenda ova atraktivna 21-godišnjakinja bila jedna od glavnih zvijezda na događaju UFC on Fox 15 na kojem je pobijedila Felice Herrig.

21.4.2015.
9:05
VOYO logo

Tko je zapravo VanZant? Ona je bivša manekenka i baletanka koju su maltretirali u srednjoj školi, a koja se mješovitim borilačkim vještinama počela baviti od 2012. godine, te je sada jedna od najmlađih ratnica u slamka kategoriji.

Protiv 30-godišnje Herrig je VanZant dominirala u sve tri runde i na kraju je zasluženo došla do pete pobjede u šestoj profesionalnoj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema previše iskustva, ali se zna potući. Svi su se u svlačionici htjeli upoznati s Paige. Ušla je u Top 10 i sada je čekaju velike stvari", izjavio je čelni čovjek UFC-a Dana White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je itekako svjestan da je VanZant pravi mamac za publiku. Sjajno izgleda, a u kavezu pokazuje svoje drugo, ratničko lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VanZant se bavila baletom punih 13 godina, a onda je prešla na ples. U dvorani u kojoj je krenula s plesom bio je i MMA trening i to je bila prekretnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već danas je VanZant jedna od najvećih ženskih zvijezda UFC-a uz Rondu Rousey. I White je itekako svjestan njezinog potencijala i namjerava ga maksimalno iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo