Tyson se pojavio u Zadru i nokautirao impresivnog Riječanina!

Borilački spektakl FFC4 u Zadru ne samo da je ispunio očekivanja, nego ih je i debelo nadmašio. Gotovo svi mečevi bili su odlični, a brutalnih nokauta definitivno nije nedostajalo.

11.5.2013.
14:09
VOYO logo

Već prva borba ponudila je mnogo uzbuđenja, a publika se dignula na noge nakon što je sudac Zlatko Klarić možda donio krivu procjenu i prekinuo domaćeg borca Lukačića u izvođenju poluge. Na kraju je Mijatović uspio slaviti jednoglasnom sudačkom odlukom, a čelnik FFC-a zbog sporne situacije ponudio je borcima priliku za revanš.

Luka Jelčić opravdao je svoj status jednog od najperspektivnijih MMA boraca u Hrvatskoj te je nakon svega malo više od jedne minute uspio slaviti gušenjem, a koliko mu je ta pobjeda značila potvrdile su i njegove suze u ringu nakon borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva teškaša Igor Mihaljević i Zadranin Ante Verunica pružili su vrlo dobru borbu, tijekom prve runde je možda nešto malo bolji bio Verunica, no Mihaljević je pokazao da je s razlogom već dulje vrijeme sparing partner Mirka Filipovića te je čak tri puta svojim snažnim udarcima poslao protivnika na pod, a na kraju je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Prva borba glavnog dijela trajala je točno dvije minute i 59 sekundi. Jason Tyson Wilnis nastavio je s nokautiranjem hrvatskih protivnika. Nakon što je uspavao Tonija Milanovića na K-1 WGP Finalu, ovog puta jednako je prošao Zoran Majkić. Riječanin je pružio prilično dobar otpor odličnom Wilnisu, ali u doslovno posljednjoj sekundi prve runde Wilnis je silovito opalio rukom i Majkiću je bilo potrebno nekoliko minuta da se pribere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći šok večeri priredio je poljski borac Maciej Browarski koji je ušao u ring protiv favoriziranog Nizozemca Jasona Jonesa koji na pojedinim ljestvicama spada među deset najboljih poluteškaša u Europi. Većina je stoga očekivala pobjedu Jonesa, no Poljak koji je uskočio samo nekoliko dana prije meča uspio je sve iznenaditi nokautirati favoriziranog protivnika.

Nakon njih u ring su napokon ušli Vaso Bakočević i Ivica Trušček i možemo definitivno reći kako je to meč o kojem će se jako dugo pričati. Ivica je bio nešto konkretniji i bolji, ali tijekom prve runde zadobio je posjekotinu na lijevoj strani glave i liječnik je predložio prekid borbe. Nakon dodatnih konzultacija borba je ipak nastavljena te je Trušček slavio prekidom sredinom druge runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih hrvatskih K-1 teškaša Mladen Brestovac odradio je u zadarskom Višnjiku jedan od najboljih mečeva u posljednjih nekoliko godina, a na drugoj strani je imao iskusnog Sergeia Laščenka koji je pokušavao držati korak s Brestovcem, ali zagrebački borac jednostavno se s lakoćom nosio sa svim prijetnjama koje su stizale te je u potpunosti zaslužio svoju pobjedu.

Glavni meč večeri bio je ujedno i najkraći. Trajao je svega pola minute, Maro Perak očekivano je bez ikakvih poteškoća ubilježio novu pobjedu u svojoj karijeri zahvaljujući preciznim soccer kickovima i stompovima koji su bili dozvoljeni zahvaljujući Pride pravilima. Njegov protivnik Tibor Joni bio je izgubljenoj situaciji pa je sudac prekinuo borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MMA: Marko Lukačić VS Antonio Mijatović Pobjednik: Mijatović 3:0

MMA: Luka Jelčić VS Davis Vasić Pobjednik: Jelčić, gušenje R1 1:18

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K-1: Ante Verunica VS Igor Mihaljević Pobjednik: Mihaljević 3:0

MMA: Antun Račić VS Bojan Košednar Pobjednik: Račić 3:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K-1: Emil Zoraj VS Zlatko Bajić Pobjednik: Zoraj 3:0

K-1: Jason Wilnis VS Zoran Majkić Pobjednik: Wilnis KO R1 2:59

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MMA: Jason Jones VS Maciej Browarski Pobjednik: Browarski KO R1 4:30

MMA: Ivica Trušček VS Vaso Bakočević Pobjednik: Trušček TKO R2 1:28

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K-1: Mladen Brestovac VS Sergei Lascenko Pobjednik: Brestovac 3:0

MMA: Maro Perak VS Tibor Joni Pobjednik: Perak TKO R1 1:28

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo