TYSON KAŽE DA JE ON KRIV ZA TUPACOVU SMRT: / 'Očekivao sam da će netko umrijeti nakon moje borbe'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Slučaj je to koji je obavijen velom misterije, a Tyson je u jednom od svojih posljednjih intervjua rekao kako se on osjeća krivim za Tupacovu smrt

15.12.2020.
14:52
Profimedia
VOYO logo

Legendarni boksač Mike Tyson u svijetu boksa još je uvijek velika zvijezda. Njegov povratak u ring ispratili su milijuni gledatelja, a njegova borba protiv Roy Jonesa Jr.-a oborila je mnoge rekorde.

Tyson je obnovio svoju nekadašnju slavu i ovih dana daje jako puno intervjua za razne medije. U jednom se prisjetio incidenta koji se dogodio u rujnu 1996. godine u Las Vegasu. Naime, nakon njegove borbe Brucea Seldona na cesti u Las Vegasu likvidiran je poznati reper Tupac Shakur. Ubijen je iz automobila, a njegov ubojica nikad nije pronađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj je to koji je obavijen velom misterije, a Tyson je u jednom od svojih posljednjih intervjua rekao kako se on osjeća krivim za Tupacovu smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tako je to u mom svijetu'

"Bio je to jako loš dan. Bilo je jako, jako loše“, započeo je svoju priču Tyson u intervjuu za Vlad TV.

"Osjećam se krivo jer je on bio na borbi. Vršio sam pritisak na njega. Govorio sam mu da ne zaboravi donijeti kazetu“, govorio je Tyson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazeta o kojoj Tyson priča bila je zapravo snimka Tupacove pjesme na koju je Tyson ušetao u ring.

"Trebao sam ići s njim u grad te večeri, rekao sam mu da ćemo ići van iako sam imao malo dijete doma i njegova majka me molila da ostanem doma. Netko me nazvao te noći da mi kaže što se dogodilo i odmah sam pomislio da se to događa ljudima u mom svijetu. Očekivao sam da će se nešto dogoditi nakon moje borbe, nešto ludo, da će netko poginuti ili se ozlijediti, ali ovo s njim je bilo potpuno drugačije“, zaključio je Tyson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo