GOROPADNI BORAC DODAO GA JE NA SVOJU LISTU EKSPRESNIH NOKAUTA: / Pogledajte razbijanje protivnika u samo 35 sekundi

Image
Foto: Screenshot

Uspio je doći do treće pobjede nokautom u nizu

3.3.2019.
8:31
Screenshot
VOYO logo

UFC-ova poluteškaška senzacija, Johnny Walker, došao je do treće impresivne nokaut pobjede u nizu. Ovog puta je na listu njegovih žrtvi došao i Misha Cirkunov, do sada svakako najveće ime i najozbiljniji skalp.

Walker je dio UFC-a manje od četiri mjeseca, a to vrijeme bilo mu je dovoljno da stvori ime za koje će svi poluteškaši dobro promisliti prije nego prihvate borbu protiv njega. Točno mjesec dana nakon što je nokautirao Justina Ledeta za samo 15 sekundi, Walker je došao kao “short notice” zamjena u borbu protiv Mishe Cirkunova, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demolirao ga u 35 sekundi

I ponovno je impresionirao! Ovog puta mu je za pobjedu trebalo 35 sekundi, odnosno toliko vremena mu je trebalo da svojim kretanjem otvori poziciju za napad munjevito brzim, preciznim i snažnim koljenom. Ono je sjelo točno na glavu kanadsko-latvijskog borca i sve je bilo vrlo brzo gotovo. Walker je došao do nove pobjede i sigurno je osigurao mjesto u Top 10 kategorije. Biti će i više nego zanimljivo popratiti koga će mu UFC iduće namijeniti, a najavio je kako ne namjerava dugo čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče čekanja iduće borbe, moglo bi to ovisiti o stanju Walkera. Iako nije primio niti jedan udarac, Brazilac se ozlijedio tijekom proslave pobjede. U pitanju je ozljeda lijevog ramena te niti tijekom izlaska iz kaveza nije mogao mrdati tom rukom. Nadamo se kako ga mladenačka glupost nije koštala nepotrebne pauze jer ovaj borac je potreban UFC-u i UFC fanovima.

Pogledajte na koji je način došao do ove pobjede! Osim toga, možete vidjeti kako dislocirano rame nije smetalo Walkeru da proslavi s fanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo