'Tako sam se napio da sam izgubio svijest pred crkvom'

'Jednom smo u Vinkovcima slavili Božić pa smo se tako 'zabetonirali' da to ne smijem niti pričati. Tako sam se napio da sam pao u nesvijest pred crkvom.

2.3.2012.
13:10
VOYO logo

Mirko Filipović je RTL-ovoj voditeljici Antoniji Mandić u emisiji Studio 45 otvorio dušu i prisjetio se svog djetinjstva, političke karijere, ozljeda, recitirao Jesenjina, ali prije svega je progovorio u spektaklu koji ga čeka pred domaćom publikom.

Podsjetimo, Cro Cop će se 10. ožujka u zagrebačkoj Areni obračunati s Rayom Sefom, a hrvatska publika će ga moći vidjeti uživo nakon punih 12 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo prilike do sada. Bio sam angažiran oko nastupa u Japanu i Americi, ali sretan sam što će se to konačno dogoditi. To je najslađe, ali i najteže, pogotovo nakon toliko dugo vremena. To će biti vrhunski spektakl kojeg se ne bi posramio ni Tokio Dome", kaže Filipović kojeg prijatelji i poznanici maltretiraju za ulaznice.

"Ja niti jednu jedinu ulaznicu nisam dobio. Organizator je uzeo jednu veliku ložu i rekao mi da ja u nju mogu dovesti svoju obitelj, a ljudi su stekli dojam da je hodam po ulici s torbom punom ulaznica i dijelim ih. Cijena ulaznica je bagatela. Ne bih htio uvrijediti nikoga, ali za neke seoske priredbe, u produkcijskom smislu, se po Hrvatskoj plaćalo više. Bit će 10 borbi i sve će biti vrhunske jer dolaze borci svjetske klase", izjavio je Mirko i otkrio detalje iz svoje mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/GLVtQ24RrIU?version=3&hl=en_US

"Nisam nikada bio rabijatan tip i nisam se tukao. Ne smatram da sam zbog karijere išta propustio. Imao sam prekrasno djetinjstvo, krasne roditelje... Kad odmotam film, presretan sam. Odrastao sam u Privlaci, a petkom i subotom se izlazilo u taj seoski disko u kojem je fajrunt bio u 11 sati. Opijao se nisam nikad, nisam konzumirao alkohol", izjavio je Mirko, a na konkretno pitanje je li se ikada napio iskreno odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom smo u Vinkovcima slavili Božić pa smo se tako 'zabetonirali' da to ne smijem niti pričati. Čini mi se da je to bilo 1997. godine, a ja sam se tako napio da sam pao u nesvijest pred crkvom. Toliko sam popio, to je bila alkoholna koma. Čekali smo da čestitamo polnoćku i onda sam pao u snijeg. Onda su me evakuirali, ma ne smijem dalje niti pričati...joooj", prisjetio se Mirko neslavne epizode iz mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo