SVOJU GU*ICU DAO NA LJUBLJENJE, PA POKAZAO DA SE NE BOJI: / Ovo je Miočić uoči borbe koju svi čekaju

Image
Foto: Screenshot
8.9.2016.
22:00
Screenshot
VOYO logo

Glavne zvijezde sučeljavanje bili su Stipe i Reemkoji će se u glavnoj borbi večeri sudariti u borbi za naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji. Miočić je uoči svoje prve obrane UFC naslova u svojoj karijeri u intervjuu za Fightsite jasno dao do znanja da ga "mogu poljubiti u gu*icu svi oni kritičari koji govore da on nije pravi Hrvat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MIOČIĆ ODGOVORIO KRITIČARIMA: ‘Neka me poljube u guzicu oni koji kažu da nisam pravi Hrvat’

'Svoju gu*icu dao na ljubljenje kritičarima'

I dok je on svoju gu*icu dao na ljubljenje kritičarima, dobra vijest je ta što je Stipe pun samopzdanja uoči borbe i što je odradio jako dobre pripreme. Čovjek zbog kojeg u noći sa subote na nedjelju po našem vremenu u Hrvatskoj neće spavati veliki broj ljudi, spreman je za Overeema koji u ovoj borbi, ako ne ruši Stipu u prvoj rundi, teško da će fizički izdržati do kraja borbe i ujedno pobijediti.

Nizozemac je strašan udarač, ali kondicijski i nije na nivou. Stipe je tu u prednosti. Udaračke tehnike američkom Hrvatu su također bolje. Brži je, ali nema tako silovit udarac kao Nizozemac. No, ima on dovoljno oružja da ga svlada i zadrži pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipu niti malo nije strah

Vrijedi spomenuti kako je hrvatski junak na sučeljavanju pokazao da ga niti malo nije strah Overeema, odnosno da se niti na trenutak ne boji poraza. S druge strane i Overeem je u takvom sličnom raspoloženju, no on je ipak iskusniji borac pa je to i nekako normalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak slijedi uranjena vaganja koja će donijeti službene rezultate, a u večernjim satima će se borci i sučeliti nakon službenog eventa vaganja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo