Boksački spektakl u Ciboni / Svjetska prvakinja Ivana Habazin traži 'osvetu' srpskoj boksačici za prvi poraz u karijeri

Bit će to najbolja moguća uvertira u glavni meč večeri, borbu Filipa Hrgovića protiv Ytala Peree

1.12.2018.
19:00
VOYO logo

Još je samo tjedan dana ostalo do novog boksačkog spektakla u Zagrebu kojeg vam osmog prosinca uživo donosi RTL. Filip Hrgović kreće u novu obranu naslova, a jedna od predborbi je i nastup najbolje hrvatskje boksačice - Ivane Habazin. Ona želi uzvratiti za prvi poraz koji je doživjela koš prije pet godina.

Ne postoji baš puno boksačica na svijetu koje su pobijedile Ivanu Habazin.
Ali jednoj od te tri vrlo brzo slijedi osveta. Srpska boksačica Eva Bajić, Ivanu je pobijedila prije pet i pol godina, u meču za pojas svjetske prvakinje po IBF-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati to je bio najteži poraz. Prvo, bio je prvi poraz. Drugo, svi su očekivali da ću pobijedit, ja sam isto očekivala", rekla je svjetska IBO prvakinja Ivana Habazin.

Ovo je neka druga Ivana. Koja u subotu, osmog prosinca, spremnija nego ikad ponovno ulazi u ring. Sparing runde se nižu, sve pod nadzorom iskusnog Jamesa Ali Bashira. Trener koji je bio u kutu Klička i Usyka, a sada je u kutu Habazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskustvo koje je Ivani trebalo u nastavku karijere i koje bi trebalo doći do izražaja već sljedeći tjedan protiv Eve Bajić.

"Može biti komplicirana ako ne znaš što napraviti da ju neutraliziraš. Ali zahvaljujući iskustvu koje sam skupio kroz godine surađujući s različitim boksačima, mogu je samo pogledati i znati što treba napraviti kako bismo pobijedili", rekao je trener James Ali Bashir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to najbolja moguća uvertira u glavni meč večeri, borbu Filipa Hrgovića protiv Ytala Peree. Baš kao i prije tri mjeseca u zagrebačkoj Areni. Tada je obranila svoj IBO pojas svjetske prvakinje. Sada, u dvorani Dražena Petrovića, nije u igri pojas, već ponos.

"Boksat ću u supervelteru, to je kategorija niže, zato što dotična nije htjela boksati u srednjoj kategoriji. Poanta svega je bila da se boksam u srednjoj kategoriji i da branim titulu, ali njezin izričit uvjet je bio da to bude supervelter ako želimo meč. Na što sam ja naravno pristala jer želim taj meč s njom", zaključila je Habazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Habazin prvo želi poravnati račune. Pa tek nakon toga nastaviti skupljati preostale pojaseve. Dvorana Dražena Petrovića spremna je za vrhunski boks.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo