OVO JE JEDAN OD NAJBRUTALNIJIH NOKAUTA IKAD: / Svi su ostali u nevjerici viđenim; 'Da gospodo, upravo smo ovom svjedočili'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

'Nevjerojatno. Da gospodo, pokazao je što može, upravo smo ovom svjedočili'

29.8.2019.
16:58
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Na Facebook profilu "Fights fright" osvanuo je spektakularan a ujedno i zastrašujući video nokauta zvijezde UFC velter kategorije Stephena "Wonderboyja" Thompsona (14-4-1 UFC skor) još iz njegovih kickbox dana. U potpisu snimke borbe protiv Jamesa Decore iz 2006. godine u trajanju od 4:35, što je bila tada njegova 40 pobjeda, odnosno 40 nokaut u kickboxingu (ukupno je "uhvatio" skor 58-0 u spomenutom kontaktnom sportu), stoji kako je Thompson jedan od najboljih kickbbox boraca svih vremena...

Image
OVO SU SVI ČEKALI: /

UFC pustio najavu povijesnog revanša od koje će se naježiti svi istinski MMA fanovi

Image
OVO SU SVI ČEKALI: /

UFC pustio najavu povijesnog revanša od koje će se naježiti svi istinski MMA fanovi

Svi ostali zapanjeni kad su ovo vidjeli

Komentator koji je prenosio borbu, nakon što je ostao zapanjen nokautom, odnosno viđenim u borbi, uostalom kao i svi u areni, kazao je kako je Thompson jedan od najjačih udarača ikad u borilačkim sportovima u svojoj diviziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dokazao je to svima ovim nokautom. Ovaj je pao i više se neće dizati. Nevjerojatno... Da gospodo, pokazao je što može, upravo smo ovom svjedočili", kazao je komentator borbe.

Kickboxing era u World Combat Leagueu

Inače, bila je to njegova kickboxing era u World Combat Leagueu, inače organizaciji legendarnog Chucka Norrisa. U njoj je Thompson tijekom 2006. godine glasio kao prvorangirani borac i pobjeđivao je sve pred sobom. Jedan je od najdiminantnijih boraca u kickboxingu ikad. Njegov skor, naime, na kraju krajeva to i dokazuje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče njegove UFC karijere, za spomenuti kako je Stephen Thompson TOP contender u velter kategoriji koji se želi vratiti na velika vrata u elitni octagon. Nakon što je u posljednjem meču nokautom stradao od Anthonya Pettisa, "Wonderboy" je odlučio uzeti malo dužu pauzu kako bi se sredio. Sada se želi vratiti na UFC-u 244 i to protiv specifičnog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih 5 borbi u UFC-u ima samo jednu pobjedu

Ono što brine sve fanove ovog atraktivnog borca je to da je ovaj bivši dvostruki izazivač u posljednjih pet mečeva ima samo jednu pobjedu protiv Jorgea Masvidala. S 36 godina na leđima je zaista teško očekivati da će imati snage još jednom krenuti na tron kategorije do 77 kilograma, ali on je kvalitetan borac i s njim se nikad ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako će se UFC 244 event će se održati 2. studenog u legendarnoj njujorškoj dvorani Madison Square Garden.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo