'SVI PANIČARE, A MI ĆEMO RIJEŠITI PROBLEM': / UFC neće prekinuti s borbama, ali imaju plan za borbu protiv koronavirusa

Image
Foto: Profimedia

Dana White, šef organizacije, najavio je kako će se borbe održati, ali iza zatvorenih vrata

13.3.2020.
17:05
Profimedia
VOYO logo

Notorni koronavirus pokosio je svijet, pa tako i svijet sporta. Uglavnom su sva natjecanja, lige, turniri, prvenstva, mečevi, otkazani ili suspendirani do daljnjeg zbog straha od širenja virusa. U SAD-u je ista stvar, obustavljena su sva natjecanja, dobro ne baš sva, eto UFC se baš svim silama odupire.

Dana White, šef organizacije, najavio je kako će se borbe održati, ali iza zatvorenih vrata, dakle neće biti publike. Nadolazeća priredba Fight Night koja se održava u Brazilu bit će dostupna samo preko digitalnih platformi, a White je za ESPN potrvrdio kako će se i Fight Night priredba u Londonu također održati kako je planirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim će se dvije sljedeće održati u APEX-ovom objektu u Las Vegasu bez gledatelja, iako je bila predviđena druga lokacija.

Image
Image

January 18, 2020; Las Vegas, Nevada, USA; UFC president Dana White in attendance during UFC 246 at T-Mobile Arena., Image: 493527407, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

White ne izgleda nimalo zabrinuto i štoviše tvrdi da će oni "riješiti problem", što god to značilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi paničare, a mi umjesto toga zapravo radimo na rješavanju problema, razgovaramo s doktorima, predstavnicima zdravstva, predstavnicima vlade i činimo sve kako bismo pronašli način da sport učinimo sigurnim i samim time nastavimo s eventima. Situacija je takva kakva je, ovo se događa i činit ćemo ono što uvijek činimo, pobrinut ćemo se da se dva zdrava borca mogu natjecati", rekao je šef UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo