SVI GOVORE ISTO: / Hrvat je favorit u borbi za UFC naslov: 'Pobijedit će nokautom u drugoj rundi'

Image
Foto: Facebook: Stipe Miočić

Još nas četiri dana dijele od UFC-a 203 i borbe za titulu u teškoj kategoriji.

7.9.2016.
11:37
Facebook: Stipe Miočić
VOYO logo

Stipe Miočić i nizozemski borac Alistair Overeem ući će u oktogon eventa koji upravo oni predvode svojom borbom za UFC pojas u teškoj kategoriji. Uoči borbe, traju rasprave tko će koga pobijediti. Ovoga puta, svoju prognozu dali su Junior dos Santos i Ben Rothwell. Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Dos Santos već se borio i sa Overeemom i sa Miočićem. Overeema je pobijedio, od Miočića je izgubio. Kao takav upoznat je s prednostima i manama oba borca.

NIZOZEMAC UPOZORAVA MIOČIĆA: ‘Stalno partijaš i uživaš, a to bi te moglo koštati’

'Miočić se nalazi u odličnom razdoblju'

"Miočić se trenutno nalazi u odličnom razdoblju i veliki je sportaš. I Overeem je dobar lik i sportaš, ali mislim kako je sad vrijeme Stipe Miočića. On će pobijediti nokautom u drugoj rundi”, izjavio je Junior dos Santos, borac kojeg je hrvatska publika imala prilike upoznati na UFC eventu koji je ove godine bio održan u Zagrebu, a Brazilac je to izjavio prilikom svog gostovanja na The MMA Houru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Svoju je prognozu nekoliko trenutaka kasnije iznio i Ben Rothwell koji je “The Reema” svladao u rujnu 2014. godine, dok je njegov susret s Miočićem odgođen zbog ozljede danas aktualnog prvaka.

'Stipi bih dao laganu prednost'

“Stipe je mentalno vješt borac i ide mu sjajno u oktogonu. On posjeduje sjajne vještine i dobro raspolaže s njima. Overeem je svoje vještine podigao na viši nivo. Počeo je jako tehnički pristupti u tome kako tjera ljude u kut i kako ih prebija. Borio sam se s Juniorom dos Santosom, udario sam ga i znam koliko udaraca može primiti. A recimo Overeem ga je srušio jednim udarcem. Jako sam uzbuđen oko ove borbe, a Stipi bih dao laganu prednost, 51%, jer na svom je terenu”, izjavio je Rothwell i nadodao kako smatra da bi se on trebao nakon ovog eventa boriti s pobjednikom borbe Werdum – Browne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo