Sve o kralju borilačkih sportova: Put do vrha K-1

20.2.2012.
10:55
VOYO logo

Zahvaljujući sustavno obrađenoj problematici podijeljenoj u 13 poglavlja s ukupno 938 fotografija, čitatelji će dobiti vrijedne informacije o svemu što K-1 čini kraljem svih borilačkih sportova. U knjizi se analiziraju temeljna obilježja i tehnički elementi K-1, osnove metodike i taktike, upotreba sprava, specifične metode podučavanja te primjena elemenata K-1 u samoobrani.

Detaljno se iznose načini procjene tehničke pripremljenosti boraca K-1 što trenerima može pomoći u efikasnom planiranju programa treninga. Objašnjene su i opasnosti i posljedice dopinga te način sprečavanja upotrebe tih sredstava – pravilnom edukacijom mladih o njihovoj štetnosti. Na kraju knjige predstavljeni su svjetski velikani sporta K-1, a u prilogu su Međunarodna pravila K-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priručnik Put do vrha K-1 namijenjen je studentima kineziologije, sportašima, trenerima, pripadnicima vojske, policije, zaštitarskih agencija i učiteljima tjelesne kulture te svima onima koji uče o sportu K-1, treniraju ga ili druge podučavaju.

Što je K-1?

"Ako tražite sport s najbržim i najjačim udarcima, ako tražite sport koji prate i vole milijuni ljudi širom svijeta, ako tražite borce kojima nema premca, koji kad padnu, još više teže za uzvratom, borce koji uza sve to poštuju pravila, ako tražite sport uz koji vam adrenalin raste, u kojemu je toliko neizvjesnosti, drame i trilera da to ne možete podnijeti, našli ste ga – riječ je o kralju svih borilačkih sportova, o K-1."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazuyoshi Ishii

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo