Uživo na RTL-u / Sve je spremno za veliki revanš: Dillian Whyte i Dereck Chisora 'obavili' vaganje i sutra idu u ring

Image
Foto: PA:PRESS ASSOCIATION

Whyte je u njihovoj posljednjoj borbi slavio nakon 12 rundi odlukom sudaca

21.12.2018.
15:30
PA:PRESS ASSOCIATION
VOYO logo

Sve je spremno za veliki boksački spektakl u londonskoj O2 Areni. Dillian Whyte i Dereck Chisora u petak su obavili i službeno vaganje.

Vaga je pokazala da je Whyte teži od Chisore, ali samo malo. Chisora ima 111,6 kg, a Whyte 111,8 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Whyte i Chisora u ring će u subotu, kad će odboksati dugo očekivani revanš nakon njihove posljednje borbe koja se održala 2016. godine. Tada je Whyte slavio nakon 12 rundi odlukom sudaca, no borba je ostala upamćena kao jedna od najboljih teškaških okršaja u posljednje vrijeme.

Inače, Whyte je prijetio Chisori da će ova borba označite kraj puta za njega, biti njegov zadnji meč te da je trebao dobro razmisliti prije nego što je pristao na ovu borbu jer će se kući vratiti kao da ga pregazio kamion. Whyte vjeruje da će ga nokautirati u neviđenim stilu te da je 12 rundi, koje je s njim boksao prošli puta, bio samo odraz njegovog tadašnjeg neiskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Chisora tvrdi da je Whyte posljednje godine proveo izbjegavajući borbu s njim jer zna što ga čeka. Tvrdi da je bio prevaren u prvom susretu od strane sudaca te da svi svjesni da je on bio pravi pobjednik.

Tko je u pravu, vidjet ćemo na RTL televiziji, gdje će biti prijenos uživo iz Londona od 23 sata uz komentare Antonija Vuksanovića i Šake sa Srednjaka Željka Mavrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo