Gledajte uživo na RTL-u / Sve je spremno za boksački spektakl godine: Bellew i Usyk obavili službeno vaganje

Image
Foto: vijesti.hr

Usyk je apsolutni vladar lako-teške kategorije i u njegovom vlasništvu su četiri pojasa, dok se Bellew iz teške kategorije "spustio" i iznimno je opasan izazivač

9.11.2018.
15:32
vijesti.hr
VOYO logo

Nešto više od 24 sata dijele nas od boksačkog meča godine. Ukrajinac Oleksandr Usyk i britanac Tony Bellew u subotu će u 23 sata stupiti u ring u Manchesteru da bi pokazali tko je najjači boksač na svijetu u lako-teškoj kategoriji.

U petak je obavljeno i službeno vaganje na kojem je Bellew bio težak 90,8 kilograma, dok je Usyk težio 90,2 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i uvijek, verbalni okršaj uslijedio je tijekom ceremonije, a boksači su imali usta prekrivena sa šalovima. Bellew je provocirao Usyka da odrade "borbu prije borbe", no iskusni Ukrajinac se nije dao omesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se odlično. Debeljko je u formi. Ponovo ću šokirati svijet. jedini tko me može pobijediti sam ja", rekao je Bellew tijekom vaganja.

Usyk je apsolutni vladar lako-teške kategorije i u njegovom vlasništvu su četiri pojasa, dok se Bellew iz teške kategorije "spustio" i iznimno je opasan izazivač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći boksački spektakl godine moći ćete pratiti uživo na RTL televiziji od 23 sata u subotu. Kroz meč će vas voditi Filip Brkić uz stručnog sukomentatora Željka Mavrovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo