Sudar titana: Na pomolu meč stoljeća vrijedan 250 milijuna dolara?

Dugoočekivani boksački meč između Floyda Mayweathera Juniora i Mannyja Pacquiaa mogao bi se održati 2. svibnja ove godine u Las Vegasu, nagađaju svjetski mediji.

14.1.2015.
15:30
VOYO logo

Dosad je već napravljeni veliki korak u tom smjeru, budući je Pacquiao pristao na uvjete meča. Otkrio je to Carl Moretti iz promotorske kuće Top Rank koja zastupa filipinskog boksača za ESPN i poručio: "Top Rank i Manny su pristali na uvjete. Za drugu stranu ne znam".

Navodi se kako bi meč trebao biti vrijedan čak 250 milijuna dolara, tako da bi to trebala biti najskuplja borba u povijesti boksa, kao i da bi omjer zarade od iste išao 60:40 u korist Mayweathera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Mayweatherovog tabora još se nisu službeno oglasili po pitanju ove dugoiščekivane borbe, ali neki sumnjaju da će najbogatiji sportaš svijeta pristati na nju. Mayweather i dalje ima još dvije borbe za odraditi prema ugovoru koji ga veže za CBS, a isti mu omogućava da si samostalno izabire protivnike i istovremeno zaradi 65 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mayweather i Pacquiao smatraju se dvojicom najvećih boksača srednje teške kategorije svoje generacije. Mayweather je neporažen u svojoj profesionalnoj karijeri sa 47 pobjeda (26 nokautom). Osvojio je 10 naslova svjetskog prvaka u pet različitih divizija, a prema Forbesovoj listi najbogatiji je sportaš na svijetu.

Pacquiao je do sada je imao 63 borbe, a pritom je upisao 56 pobjeda (38 nokautom), pet poraza i dva neodlučena ishoda. Naslove svjetskog prvaka osvajao je u osam različitih divizija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/KKrbn2utGy8

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo