SIROTI MIKE / Što se događa s Tysonom? Nedavno je rekao da će uskoro umrijeti, a pogledajte u kakvom jezivom izdanju je sada snimljen

Image
Foto: Profimedia

Tyson je prošloga mjeseca snimljen kako hoda uz pomoć štapa

17.8.2022.
17:37
Profimedia
VOYO logo

Prije nekoliko dana legendarni boksač i nekadašnji kralj teške kategorije Mike Tyson, šokirao je svoje obožavatelje izjavom da će uskoro umrijeti.

"Naravno da ćemo svi jednog dana umrijeti. U posljednje vrijeme često se pogledam u ogledalo i vidim neke mrlje na svom licu koje prije nisam vidio. Govorim sebi da sam blizu kraja, da ću uskoro umrijeti", rekao je nedavno Tyson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je sve donedavno bio u top formi za svoje godine i preklani je čak boksao egzibicijski meč protiv Roya Jonesa, obožavateljima je bilo teško za povjerovati da je legendarnom prvaku loše. No, posljednje slike itekako bi ih mogle zabrinuti.

Image
Image

Ima problema s leđima

Tyson je prošloga mjeseca snimljen kako hoda uz pomoć štapa, a sada je pak u zračnoj luci u Miamiju, viđena situacija u kojoj ga moraju voziti u kolicima. Tyson već dulje vremena ima problema s leđima i muči ga jak išijas, zbog kojega je 2020. godine bio dva tjedna prikovan za krevet, a čini se da se situacija sada drastično pogoršala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo